@TarikS
ya bıgun sıze geleyımmı![]()
KA Style
ona da el atmıştım 1,5 sene önce benzinliyle başladım, çok güzel gidiyodu, bazı sebeplerden ötürü aracımı satmam gerekmişti, sonra yine heveslendim, annem kızdı kirinden pisinden hoşlanmadığı için elektrikli almıştım.. benzinliden sonra kesmedi satıyorum..kumanda kiti falan gitti temiz nerdeyse hiç kullanmadığım standart tt01'im var beyaz 350Z kepli..isterseniz anlaşabiliriz..
![]()
bendekılerı saymayayım gençler![]()
KA Style
oda doru bakalım Allah ızın verıse yarından ıtıbaren elımde 1 tane kalıo![]()
KA Style
isteyen olursa bende benzinli çok az kullanılmış bir araç var duruyo öle haberiniz olsn almak isteyen varsa bana ulaşırsınız veya burak a ulaşırsınız fark etmez![]()
Burda bahsedilen Burak benim ona göre![]()
KA Style
RC'ler noldu, 1-2 yerden alıcı çıkmıştı ulaştılar mı sana...
anıl rc hpı mı?
OEM+
rc kyosho fw-05t modeli arkadaşlar üstünde 15lik motor var 2 ileri üstünde ferrari 575gtc kepi var 1/10 boyutunda alalı 1.5 felan olmuştur 1 litre benzin yakmadı 4 5 sefer oynadım sadece araçta exstra olarak egzoz sistemi var r modelinin sistemi 110 euro dur değeri orjin kendi egzozu felanda duruyo üstünde iyi durumda lastikleri jantları var ve exstra paketinde hiç kullanılmamış lastik jant var en büyük model buji ısıtıcısı var şarzının bittiğini haber veriyo takım çantası ve bütün takma sökmeleri var exstra olarak 4 litre galon benzin var dolu duruyo yani herşeyi ile beraber daha baya sayamadım özelliği vardır ve çok parçalı sırf exstra vericeklerim bir ton para düşünenler olursa konuşurz![]()
Dağılın Üleeeenn
![]()
KA Style
hoşt lan burako model orgine uygun deel ben gordum almadım
kahrından ol bende tam orgin 1 e bir modeli var conem
hemde bsg gibi gri
![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)