Supermiş :icon_tup:
Printable View
Bunlar da benden :)
http://i198.photobucket.com/albums/a...2102007036.jpg
sirkeci eminönü ve sultanahmet civarlarında çok fazla dükkan var iş yerim bu tarafta olduğu için biliyorum tam tarif isterseniz özel mesaj atın yada hafta sonları buluşup götürebilirim sizleri müsait zaman ayarlanırsaç
Bende o ucuz modellerden istoorum:DRx8,rx7,s2000,e46m3,bide sedan bi e46:DBide bbs ch jant bulursak süper olur kendi arabamdan yapcam 2bmwyi birleştirim:DBide sedan olan mtech olursa ii olur:PEhueuhehue
bu model olayına bi cozum gele bu sitede bi toptancı olsa toptan alırız herhalde 100 tane :D
Yaw sölemiyim diyorumda İkitellide oyuncakçıların toptancıları var. Yanlız nie sölemiyim diyorum yollar çok bozuk. Devasa dükkanlar içi oyuncak dolu. Bazı yerlerde sadece ufak ufak arabalar var bazı yerlerde ise böle kutusunda altında ahşap görünümlü kaidesi felan var. Ama detay ve kalite olayını bilmiyorum :)
istoçta görmüştüm geçen sene ben,x-tuner'ları toptancısı 8-9ytl den veriyordu.
başka bi dükkanda da güzel diecast modeller görmüştüm ama girememiştim,oralardan güzel şeyler çıkabilir.
Yer nerde tam:DBizim fabrikaya giderim ordan şirket arabasıyla geçerim ben:DEer işe yarıycak bişi warsa ,steyenlerede alırım:D
istoçta arkadaşım. süper market gibi oyuncakçılar var. adetli alırsan toptan fiyata verirler. ben viper m3 felan almıştım ama sağolsun yeğenler ağlaya ağlaya aldılar :D
Tarif aliyim mi:D
valla hatırlasam dükkanın yerini tarif ederim de çok karışık orası ya,kayboluyorum hep :D
mümkünse bende alabilirmiyim tarifi :D
Hımm birlikte gidebiliriz:DAma ben maket de arıyorum ŞU 25YTLlik olanlardan:P:D
bulun biyer once modelleri atın siteye sonrada spariş toplayıp paraların hesaba gecmesini bekleyin bi modele 200euro odiyoruz adam gibi istediğimiaz ürünler ise yollarız hesaba bolece toptan ve ucuza almış olursunuz tabi sisizn emeğinizde boşa geçmez bence 10 modelden 1 adette sizin evinizi süslemeli tabi en iyi en uygun modeli bulan kazanır :D
eminönünde gerçekten bu işi yapan bi sürü dükkan var.. olmadı bi toplantıda diecast için yapın bari :D bu kadar ilgi alakaya yakışır ;)
Ben x-tuner serisinin 3 tanesini 14.5 liradan, 3 tanesini 25 liradan, 2 tanesini 30 liradan aldım, özellikle toyzz shopta cok pahalı...
5-9 lira diyorsunuz yüregime indi burda :D
Istocta nerde cidden bi tarif alalım, basar gideriz.
Eminonunde nerde ayrıca?
Onur MSNden ekle beni konusalım
Mechanix ve Tholl-ga maketlerı ıcın bekleme talebı aldılar BRT kardesımde aynı sekılde varsa maket ısteyen msnden eklesınler bulalım alalım arkadaslar. benım ıcın no problem.
25te nıye takıldınız acıklayayım hepınızınkını beraber alıcam kendımde alıcaktım kargoyu boldum ondan. ;);););)
serencebey senin getirticeklerin plastik maketmi yoksa metal modelmi?
konuyu sabitlesek olurmu acaba??
fiyat+ resim+ ozellikler iş yapar :D
bana e39 m5 bulun hadi o zman görelim kardeşim :):)
Seyrantepe otosanayi cikisinda garanti bankasina gelmeden. Bir kolleksiyon dukkani var. Ilk dub city birebir araclarini orda gordum. Yuzlerce model var.
herkes bişey sipariş edio bende bi corsa bulsam fena olmaz:)
206 RC bulursanız siparişler arasına benide eklermisiniz. :o Norev markada olur :(
Anılım e39 yok emmee
http://www.1999.co.jp/dbimages/user/...g/10030055.jpg
206rc görmüştüm nette biyerlerde ama hatırlamıyorum.aslında çoğu arabanın modeli var ya,clio symbol doblo falan bile var.araştırmak gerekiyor :)
Teşekkürler serencebey:)
şu 1 ay içinde celica gelirse iyi olur.. askere gitmeden yapıpta gidiyim :D
serencebey burak arkadaşımız sağolsun bugün benim şuurumu bilgisayarın başına bıraktırdı :D
şşş benim jantlarla sipariş arabamı unutma serenceloley...
ok öğlene halledicem
Burak boyalarını nerden alıyosun?