walla bi 6-7 tane kutularında duruyor dolabın üstüne dizmeye başladım yer kalmadı
Evet beyaz Z yi beşiktaştan aldım,vitrinde duruyordu tek kalmış dedim sıkılmasın bu burda![]()
walla bi 6-7 tane kutularında duruyor dolabın üstüne dizmeye başladım yer kalmadı
Evet beyaz Z yi beşiktaştan aldım,vitrinde duruyordu tek kalmış dedim sıkılmasın bu burda![]()
İyi yapmışsın hayırlı olsun geçen gün gittiğimde 150 den aşşağı vermedi adam sinirlendim almadım bende sana kısmetmiş![]()
tek mi ...benim japonların arasında çok güzel dururdu.. beyaz olarak üretildiğinden haberim yoktu bi araştırayım belki bulurum..
Hayırlı olsun ikisi de çok güzel modeller.![]()
Sizi buraya alalım biraz:
http://www.techturkey.com/forum/show...281#post200281
Bende cıkarken gördüm vitrinde duruyordu hatta uzun bir süredir ordaymış kutusu falan yoktu toz içindeydi.Cıkarttık tozunu aldık cilaladık v.s bide gri bitane 350z in kutusunu ayarladık guzel oldu.Gecen senenin modeliymiş bu autoartın artk üretilmiyormuş ama başka markalarda var ben natılusta turuncu görmüştüm gidip bir bakın istersenız.
Baran cam kapaklı dolap yaptır bence hem hzimetlinin hışmından hemde tozdan kurtulmuş olursun...Bide şu sıralar maket yapan biri olarak söylüyorum die castden çoook daha fazla zewk weriyo...Kendin yaratıyosun resmen mutlaka başla=)
Turuncu 350Z vardı bende birine hediye ettim valla..Dekalo'dan almıstım,belki vardır hala onlarda,baya vardı cunku ben aldıgım zamanlar..
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
bende tepincem walla=)şuan 600sel amgnin motorunu topluyorum we bu gece çıkmadığım için deli gibi pişmanınm..Olaya bak yaa cumartesi gecesi maket yapıyorum resmen yaşlandım...Yakında çizgili pijamalarımı giyip yaprak dökümünü izleyip yorum yapcam diye korkuyorum=)acil yakmama laazım bu maketleri
olm yakarsan senı yakarım bılesın
sımdı bende basladım bı bmw serısıne
M1
E36 M3
E21
E34 M5 X2
E24 X2
Z3 Mtech ve standart
Z8
bakalım hepsı masada![]()
KA Style
hepsinden istiyorum=)
Maket sevmiyorum cunku plastik oyuncaklara alerjim var ahaha çıldırınben sıkılır fırlatır atarım ehehe yarın 2tane daha geliyor onurrrrrrr biride rx8
![]()
SaRaC kardeşime cekimlerden dolayı teşekkür ederim.
OEM+
OEM+
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)