la turgay en güzelini çektirmemişsin. Nerde RalliArt Evo9'un fotoları?
SaRaC ellerine sağlık çok güzel olmuş
la turgay en güzelini çektirmemişsin. Nerde RalliArt Evo9'un fotoları?
SaRaC ellerine sağlık çok güzel olmuş
teşekkürler SaRaC , Baran^ sen bu ralliart'ın büyüğünü nerden aldın?
Dekalo'da varda , daha bulunabilitesi yüksek bir yerden mi aldın diye soruyorum DieCast'lerin Efendisi![]()
Kanka şaka yapıyorum ya artık hersey heryerde var sadece doğru zmanda doğru yerde olmak gerekiyor.Ben karşıya nadir geciyorum mesela karşıda secenek daha fazla.Ben beşiktaştan aldım evoyu.
Bu arada konusu gecmişken sölemek istiyorum cunku burdada dicast cılar var.Kızıltoprakta Bp nin yanındaki petshopun hemen bitişiğindeki modelci kadar suratsız ukala _____________ bir satıcı esnaf görmedim.Beyaz s2000 sadece izmirdeki jokerde var buraya kargoluyorlar bana şimdi 39liraya. O adamda bitane var beyaz adam 170ytl para istiyor ve sölediğimdede beni tersleri birbirimize girdik sağdan soldan dukkandan gelenler ayırdı.Öle bir adam para kazanmaz bedavayada verse gidip almam ordan zaten almıyordumda beyaz s2k için gitmiştim..Sizlerle paylaşmak istedim hepimiz iyi nıyetli temiz insanlarız şurda..
Ben dediğin yerden bikaç model aldım bana oldukça indirim yaptı bayağıda muhabbet ettik.Sizin yıldızlar uyuşmamış![]()
o tarz milleti keriz yerine koyan esnafın suratına gerçek fiyatı söylersen asabileşir ve çirkefleşmeye başlar,normaldir.
03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG
13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG
Made in china belli abı orantısız şekilsiz walla kızma ama ole..
KA Style
evet safkan china tayyarsansarı olan nosman'ın zaten,otekinide ben bulunca aldım
![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
oha made in china ama çok güzel yapmışlaryada bana öle geldi
![]()
oo type R güzel olmuş..
1/18 kyosho m6'yı da bugün alabildim nihayet..
Beyaz-carbon tavanlı E92 M3'ün de siparişini verdim 2 haftaya geliyor inşallah..
konuyu ara ara takip ediyorumda çok güzel araçlarınız var arkadaşlar allah kardeş ,yeğen, kuzen eline düşürmesin
çok iyi çekimlerde var bu arada hastalık bu araçlar![]()
oo çok güzel modeller hayırlı olsun..
Rx8'i boyatmayı düşünyormusun ?
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)