ilk resmdeki Evo 7 ler harika ( sarı lacivert)
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Sarı/Lacivert fena olmusArkadaslar su Integra'yı kacırmayııınnn=) linke bkz.
http://www.dekalo.com/izle.asp?id=1427
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
JDM Mitsubishi Pajero Evo'm
![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
RC'ye özendiriyorsunuz beni.. Maşallah arabalarınız çok güzel hepinizin.. Çok fotoğraf koymayın, nazarım değer Allah korusun.. =)
JDM Pajero da çok güzelmiş.. O modelin üretildiğnden haberim yoktu.. Nereden alındı,kaça alındı ? 1/18 galiba.. ?![]()
Sözu gecen ıntegra type R komple mugen.aldım ve en sevdiğim modellerden biri.herkeze tavsıye ederım.Mugen mf10 jant falan var ustunde.
hadi ya.. :/ cidden üzüldüm güzelim motor gitmiş hadi standart motor olsa neyse.. geçmiş olsun..
o modeli ben de düşünüyorum fakat fotoğraflarında hep boyasının bembeyaz değilmiş de sanki solmuş gibi bir rengi var.. benim beyaz japonların arasında rengi sırıtır diye düşünüyorum..gerçekte rengi nasıl ?![]()
Sözu gecen ıntegra type R komple mugen full bembeyaz JDMgit bi bak derim musait olduğunda gayet şık ve beyaz evonun yanında güzel duruodu
ayrıca sitesine girip mail yoluyla değişik fotolarını isteyebilirsin
motor için gerek yok RZ var bi tane onu takıcaz artık![]()
Pajero Evo autoart'ın..Buarada rengi cok soluk degil integra'nın..cok sık duruyodu.+Spoilersiz EVO8 veya 9 GSR wardı dekalo'da
![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
benim miniklerim
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)