ya bu modeller metal mi yoksa plastik kasa maketlerdenmi ?
benimde niyetim var uğraşayım diyorumda :D biri yol gosterse :D
Printable View
ya bu modeller metal mi yoksa plastik kasa maketlerdenmi ?
benimde niyetim var uğraşayım diyorumda :D biri yol gosterse :D
eşek ettin kedi ettin artık yeter!
her kimsen kes sesini havlama artık!
sana kimse birşey demediki.
sen öyle anlıyosan ben napabilirim?
ayrıca dolu dolu konuşmayı senmi öğreteceksin bana?
daha dün mmustu için askerde ziyaretine git diye anlamlı bişey yazdın ya.
dedim benden yana zoruna giden bişey var senin ama boş ver...
bi beğenmediğimizi söyledik şu ettiğinize bakın ya.
kazık kadar adamlar bi araya gelmiş kafa buluyosunuz.
adama bak ya inşallah bi yerdede senin ananla kız kardeşinle böyle eşekli köpekli konuşurlar...
netten delikanlılık ukalalık taslıyon bari bi erkeğe tasla.
hadi banlayın şimdi beni suçlu benim...
Forumun sevdiğim yüzüydü dedin bende ziyaretine gidersin dedim , bunda alıncak ne var?
insanlar askerdekinin ziyaretine gider
bu yaşa kadar öğrenemediysen bu yaştan sonra ben değil kimse öğretemez boş konuşmamayı
ama sivrilip dikkat çekme çabaların meyvesini veriyor:)
Benden sana bi dost tavsiyesi kanka :) bence bu siteden kendin cik benim bildigim goki seni bu forumda yerin dibine sokar sokar cikartir.
Ayrica son olarak sana bisi diyen olmadi diosunda ilk bnm modelime *** attin.nasil bana bisi demiyosun?
noluyo bahim burda :D
Sen karisma buraya jandarma bakiyor uzaklas birader.:)
Kanka 11833 ün yeni asker moledisi warya ne zaman ciksa sen aklima gelioyosun :D
var dedıler geldık
haha ya modelcilik hiç ilgi alanım olmadı şimdi şu garajlardaki araçların malzemesini çozemedim :D
diecast modelim var birkaçtane onlar gibimi malzemesi , parça parçamı alınıyor set olarakmı geliyor
oyuncak vs satan yerlerde oluyor ya parça modeller onlardanmı :D demonte olarak kutularda
valla yapmak istiyorum bunlardan
birde jant vs seçeneklerini başka modelleri bozarakmı buluyorsunzu yoksa parça parça alabilme ihtimalimzi varmı :)
ne çok soru sordum ya :D
onur zebani ler bile bu kadar soruyu bi anda sormaz naptın sen
ya olum yakın olsaydıkta caddeye inip 2 bira patlatsaydık lan :D canım sıkılıyo
forumlarda yazıyorlar bırbırlerıne kanka dıyorlar sonra o cocuk onu goruyor kendı kendıne dusunuyorbana neden forumdan bırı kanka demıyor bnm nıe bı kankam yok donuyor annesıne dıyor anne bana nıe kanka demıyorsun .dıyor .
TT nin gazabı vol bilmem kaç
benim sorularımı araya kaynatmayın ya :D
benim neden modelim yok versiyonunu yazcam şimdi hahah
xdream emre ye yapış kanka
hadi ya banada kısmet olmadı bu modelden suana kadar 3 tane düştü sahibindene aynı gün satıldı hepside
magzemeleri diecast araçlarla aynı bazı parçalar plastikten olur elektirik süpürgesi gibi. figürler ise alcı gidi bi magzemeden yapıyolar baya hassaslar ekipmanlar set olarak satılırlar en az 5 model olarak modelcilerde satılır ama dioramayla fazla ugraşan olmadıgı için fazla getiren olmaz bu modellerden ben ebaydan almıştım parçaları jantlar ayrı satılıyor ama yedek parça için bir ikitane model feda etmen lazım
Geçen yaz çektiğim 2 kare.En sevdiğim Bmw modelim;3.0 CSL.
http://i54.tinypic.com/23r65n4.jpg
http://i55.tinypic.com/23v23l.jpg
Kırmızı R56 Mini özellikle "One" arıyorum,olmadı Cooper..Gören,duyan v.s varsa söylerse sevinirim:)
fulyadaki kalyon models de vardı sanırım
e46 m3 csl bulabilceğim biyer varmı 1/18??