|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 'Ford Fiesta 1.4 TDCİ
|
Arkadaşlar öncelikle canon 1000d makinem var bununla ilgili bir kaç soru sormak istiyorum bu makineden kullanan arkadaşlar var mı? varsa hangi lens ile kullanıyolar nelerine dikkat etmek lazım nasıl bir makinedir yeni aldım ve kullanan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum.
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Ford Fiesta MK7
|
her ne kadar 1000d değil 550d kullansam da cevap vereyim. ben tamron 18-200 lens kullanıyorum. günlük çekim için ideal, hem geniş açıyla hem de makro çekim yapabiliyorum, lens tak çıkar derdi olmuyor. tabi böyle çok yönlü lensler (eğer çok pahalı modellerden değilse) genelde pek iyi sonuçlar vermiyorlar. tek bi lense çok görev yükleyince böyle olması kaçınılmaz zaten. ancak yine de oldukça başarılı bir lens.
hayırlı olsun, güle güle kullanın.
__________________________________ "Respect a man's car, a man respects you." |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: nissan
|
hayırlı olsun, ef 50 mm 1.4 gibi birşey tercih edersen hem uygun rakamlı (L sınıfı lensler düşünüldügünde) hemde netlik acısından çok iyi bir lens almış olursun. uzerinde hangi lens var şuanda, 18-55 se bu söyledigim lens sana cağ atlatır.
|
|
|
|
|
|
#4 | |
![]()
Otomobil: Megane 3 Dci
|
Ben de Canan 1000D kullanıyorum, üzerinde 18-55 kit lens var, memnunum ama hem biraz daha fazla zoom'u olan, hem de lens üzerinde IS olan bir lens arıyorum. |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
evet 18-55 var bir bakalım ilanlara görsellere nasılmış merak ettim.
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
|
eniştem bu işlerden iyi anlıyo sorim bakim senin söylediğin lensi bakalım ne dicek çok merak ettim açıkçası söylediğin mantıklı bencede 18 200 sanırım birazdaha zoom odaklanması var?
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |