Printable View
Alıntı: hakotech Nickli Üyeden Alıntı eyvallah panpa cok saol :D hangi m3 kesıp bıcıyon yıne :D yaa gri cabrio m3 vardı 25bindemi ne garajda duruyordu:D vette jantı sığmadıda kesiyordum:D
Alıntı: senna Nickli Üyeden Alıntı yaa gri cabrio m3 vardı 25bindemi ne garajda duruyordu:D vette jantı sığmadıda kesiyordum:D ben bi garaja kadar gideyıim bro :D
Alıntı: hakotech Nickli Üyeden Alıntı ben bi garaja kadar gideyıim bro :D c sütunun tam altından kestim:D
Alıntı: senna Nickli Üyeden Alıntı c sütunun tam altından kestim:D elin değmişken bi yakıver kanka keza ben kendimi yakarım o halde görsem :D
Alıntı: hakotech Nickli Üyeden Alıntı elin değmişken bi yakıver kanka keza ben kendimi yakarım o halde görsem :D sen bin sonra yakarız:D bu arada geçen tesadüfen biri senin arabayı konuşuyordu boluda almaya çalışmış oda sonrasında şu kırmızı m3e takmış kafayı
Alıntı: senna Nickli Üyeden Alıntı sen bin sonra yakarız:D bu arada geçen tesadüfen biri senin arabayı konuşuyordu boluda almaya çalışmış oda sonrasında şu kırmızı m3e takmış kafayı kanka o kırmızı 62 bın eurodan tek kurus asagı ınmıyo..garden restaurantın sahıbınde kısaca lokanta=karın toklugu :D
nice senelere ..