az bir zamn kaldı arkadaşlar katılım şuan için techte az gibi gözüküyor.
listedeki 8 kişi zaten gelicekti.
techten gelen 3 kişi mi var yani ??
Printable View
az bir zamn kaldı arkadaşlar katılım şuan için techte az gibi gözüküyor.
listedeki 8 kişi zaten gelicekti.
techten gelen 3 kişi mi var yani ??
akşam günceli olsn konuyu okumayan kalmasın
kafadan yazın beni gelirim... en son zaten yine forumdan arkadaşlarla birlikte şehitlik ve anıtkabir ziyareti yapmıştım yine hepbirlikte yapmak nasip olacak anlaşılan.
Katılım Listesi,
1-bykral
2-onat
3-by wodoo
4-Burak-Akın
5-fdogan
6-by_BuRoCk
7-Ramazan Oral
8-JapanVsGermany
9-MeRtCaN
10-exca-
11-alfisti
12-ynsemr
13- serkan06
14- ???
liste bu şekilde güncel kalırsa sevinirim. böyle anlamlı bi buluşmaya katılım umarım düşük olmaz...
güncel..........
Bende orada olmaya çalışacağım .
1-bykral
2-onat
3-by wodoo
4-Burak-Akın
5-fdogan
6-by_BuRoCk
7-Ramazan Oral
8-JapanVsGermany
9-MeRtCaN
10-exca-
11-alfisti
12-ynsemr
13-Serkan06
14-sefayzJ11
15-
Güncell
O tarihte bir sorun sıkıntı çıkmaz ise bende varım
katılımın yüksek olması için mahalledende arkadaşlarınızı eşinizi dostunuzu cağırın...
Neden bu kadar az katilim var ? Roll veya mangal olsa eminim daha fazla katilim olurdu :o
son durum nedir?
son durum pazar gününe sayılı gün var ama techturkey ailesinden katılım sayısı 15 geçemedi üzücü bi durum
günceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelllll
1-bykral
2-onat
3-by wodoo
4-Burak-Akın
5-fdogan
6-by_BuRoCk
7-Ramazan Oral
8-JapanVsGermany
9-MeRtCaN
10-exca-
11-alfisti
12-ynsemr
13-Serkan06
14-sefayzJ11
15-undertaker
16- ???
ankardaki bu tip organizasyonlarda hep gördük sayı azdı bari bu sefer katılım cok olsun imkanlar olsa ankarada olmak isterdim.
inş güzel bi sayı yakalanır.
teşekkürler hepinize.
üstümüze düşeni en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. ankarada buluşan 2 farklı grup var her zaman. bir grup enka grubu diğer grupta etlik forum avm de her hafta buluşan grup.bu gruplardan biz yani etlikte buluşanların hepsi ŞEHİTLİK organizasyonuna tam katılım gösterdik..
gel gelelim enkacılardan tık yok... bi mertcan yazmış onun haricinde bir allah kulu desteğini görmedik. elimizden geldiğince hem burada hem facete hemde kendi sitemizde yayınlara devam ediyoruz. umarım katılım oranı bi anda patlama yaparda daha keyifli bi organizasyon yapmış oluruz.
birde işin şu boyutu var hiç düşünmek istemediğim ve nefret ettiğim bi olay ama malesef öyle. bu organizasyonu siteden admin cem, muştu, admin senna, admin özgün, miniks kardeşler hilmi ahmet ve daha aklıma gelmeyen kişiler yapmış olsalardı daha farklı olurdu. bu saydığım kişiler arkadaşlar biz ankaraya şehitlik organizasyonuna gidiyoruz umarız bol katılım olur deselerdi bu katılım listesi 4-5 katına çıkmıştı. yanlış anlaşılmasın bu saydığım kişiler bize destek vermedi demiyorum aksine desteklerinede eminim ama diğer kişilerin ne kadar ikili oynadğını görmemek imkansız...
aile olarak yada kiz arkadasi sevgilisi vs. ile gelecek birileri varmi acaba ?
çevremde ki insanlarda -forum dışında- tehlikeli bulup gelmek istemeyen çok insan var,başbakanlığa 100metre mesafede bomba patlatan adamlar bu organizasyonu görüp duyduklarında buraya saldırabilirler diye genel bir korku var.. belirtmek istedim