mantıklı bir konuş bakalım olmadı seri üretim yaptırırız butun joyculara :)
Printable View
Sefa'nın da söylediği gibi.. Motorla alakalı bir zırıltı o.. Yakın sesler alınabilir belki ama asla bi s2k kadar tatlı olmaz :)
Sessiz egsoz istiyorsa bence de herkesin dediği gibi ya ss magnum.. Yada iskender usta..
Benim bildiğim de Hks'ler çok gürültülü olur.. Heleki 76'lık deniliyorsa..soba borusu spec inletir :)
106 gti için birebir ss magnum kullanıyorum..51 düz boru var..alt devirlerde cidden sessiz bir egzoz..ortaya bir susturucu kullanılırsa sesi daha da azalır :)
Konuyu bölüyorum ama alper abi bana biraz daha gürültülü egsoz yollar mısın :)
haa bu arada zıpzıp adını unuttum tayfundu galiba yanılıyorsam düzelt..kardeşim ben de remus var çift çıkış alper abiden almıştım eger senin 106'da gürültülü güzel bi egsoz varsa degiştirelim ,remus tatlı inceden inceye veren bi egsoz fazla abartılı degil ama ben biraz daha sesli istiyorum :)
tayfun daki ss replikaydı diye hatırlıyorum..orta yoktu sanırım..aynısından bende kullandım..şekil olarak orjinalin aynısı..çok sessiz fakat orjinali gibi değil..biz merak ettik kafa kısmını kesip baktık..çıkışı çok dar tutulmuştu..orjinalin çıkışı da dar ( 34 mm ) fakat o kadar sıkmıyor..
Magnum videosu çok var nette ama en benzeyen bence bu..
Citroen Saxo Supersprint Magnum - YouTube
Eğer supersprint düşünürseniz elimde bir adet mevcut buyrun linki http://www.techturkey.com/forum/modi...int-egzos.html 1.4 aracıma ait videosuda var.
hks replicanın sesi bu sekilde cıkıyordu eskı arabamda fikir acısından bakarsan 51 lik duz boru bi tane de orta susturucu takılıydı diye hatırlıyorum aracta
hks replica - YouTube
supersprintlerin bütün modelleri sessiz tok sesi olan bir egsozdur basınca cok hafif öter hks otto remus sebring gibi sesleri yoktur....206 RC aracımdda kullanıyorum 3 senedır supersprint ve mutluyum memnunum
HKS kullanıyorum. orta susturucu olduğu sürece. sesi inanılmaaz derece az
bu ara binip en beğendiğim egsoz safak e-30un cuprada var. düz boru sonu oem egsoz sanrım arac belli bi devirden sonra zaa lıyo :) normal kullanımda cok sessiz. ama gti da ne olur bilmiyorm aynı sistemi yapsan belki sendede ses kesilebilr harun
magnex son sustucu kullandım çok tatlı birsesi vardı önceki eksozum remustu kafa kaldırmıyor bir süre sonra
remus un legal egzozu var onu öneririm
Varex =) aç kapa artema olayı süper.
neden sadece sessizlik için son susturucu da arıyosun sonucu? 2 tane 51 lik free flow orta susturucu kullan ondan sonra sona istediğin egsozu tak, hatta bi de silencer lı olur kapatıp açarsın bütün olayı çözersin. Kendi aracımda da headers dahil komple bu sistem var, silenceer kapalıyken sıfır ses, açıkken de gazlarken egsoz sesi daha ne olsun.