video varsa paylaşırmısınız merak ettim :)
Printable View
s2kda güzel oluyormuş bahsettigin egsoz :D
S2000 Invidia Exhaust Sound - YouTube :icon_tup:
Sefa'nın da söylediği gibi.. Motorla alakalı bir zırıltı o.. Yakın sesler alınabilir belki ama asla bi s2k kadar tatlı olmaz :)
Sessiz egsoz istiyorsa bence de herkesin dediği gibi ya ss magnum.. Yada iskender usta..
Benim bildiğim de Hks'ler çok gürültülü olur.. Heleki 76'lık deniliyorsa..soba borusu spec inletir :)
106 gti için birebir ss magnum kullanıyorum..51 düz boru var..alt devirlerde cidden sessiz bir egzoz..ortaya bir susturucu kullanılırsa sesi daha da azalır :)
Konuyu bölüyorum ama alper abi bana biraz daha gürültülü egsoz yollar mısın :)
haa bu arada zıpzıp adını unuttum tayfundu galiba yanılıyorsam düzelt..kardeşim ben de remus var çift çıkış alper abiden almıştım eger senin 106'da gürültülü güzel bi egsoz varsa degiştirelim ,remus tatlı inceden inceye veren bi egsoz fazla abartılı degil ama ben biraz daha sesli istiyorum :)
tayfun daki ss replikaydı diye hatırlıyorum..orta yoktu sanırım..aynısından bende kullandım..şekil olarak orjinalin aynısı..çok sessiz fakat orjinali gibi değil..biz merak ettik kafa kısmını kesip baktık..çıkışı çok dar tutulmuştu..orjinalin çıkışı da dar ( 34 mm ) fakat o kadar sıkmıyor..