Pisti her gün görüyorum , daha doğrusu önünden geçiyorum..
Detaylı incelemedim ama öyle çok büyük bir pist değil , yani araba yarışı için imkansız :) Helal olsun Kenan Sofuoğlu'na , gerçekten devletin yeteri kadar destek vermemesi çok üzücü..
Printable View
Pisti her gün görüyorum , daha doğrusu önünden geçiyorum..
Detaylı incelemedim ama öyle çok büyük bir pist değil , yani araba yarışı için imkansız :) Helal olsun Kenan Sofuoğlu'na , gerçekten devletin yeteri kadar destek vermemesi çok üzücü..
sporcular desteklenmeli hele ki uluslar arası dallarda yarışan sporcular daha çok desteklenmeli ...
Allah yardımcısı olsun pist vs. hikaye önemli olan yurt dışında aldığı başarılardır inşallah çok daha başarılı sezonlar geçiricektir bundan sonrada .
helal olsun adam kendi imkanlarıyla canla basla calısıyor umarım rossi gibi cok iyi yerlere gelir
Bu tebrikten ziyade, rezil bir olaydır. Kenan sofuoğlunun yaptığı şey tabiki taktir edilmeli ancak devletin motorsporlarını ne kadar spordan saymadığı veya tosfed'in ne kadar yan gelip yattığının göstergesi.
helal olsun Sofuoğlu. Sen kendi imkanların ile pist yaparken devlet koskoca pisti gözden çıkarıyor :(
Pist çok ufak ve düzlük yok denicek kadar :) 4 teker için bi durum anca karting de olur. yoksa öle bi yariş düzenlenicek bir yer değil.
senin gibi devletin ta...............................
Helal olsun adama , utandircak hareket yapmis.
Tosfed ıcınde motorsıklet yokrtur beyler ...
Tosfed turkıye otomobıl sporları federasyonudur . Tmf motorsıkletcılerın federasyonudur azcık bakıp arastıralım ogrenelım ole yazalım .... Ayrıca kartıng ıcın uluslar arası yarısların yapıldıgı pıstlerımızde mevcuttur ozellıkle korfezın de buna eklenmesıyle gayet yeterlıdr .
Bılgılerınızı tazelemıs olalım ....