-
Bizde 11' focus titanium x pack var . performans harika . gerçi artık yeni dizellerin geneli böyle . özellikleride gerçekten tatmin edici . yakıt konusunda 20 lira mazotla gazlarsaan 90 km gidersin . yok ağırdan alırsan 110 hatta 120 . kolay gelsin umarım yardımım dokunmuştur . sormak istediğin başka sorular olursa yine yardımcı olmaya çalışırım .
-
Focus ların henüz dizel otomatiği yok bildiğim kadarıyla şuanlık ciddi bir dezavantaj
Öte yandan bencede yeni focus çok iyi bir araç olmasına rağmen;
TR deki şirketlerin çok ciddi rakamlarda toplu alımlarından dolayı imajı düştü son senelerde adı "intercity car" olarak anılıyor..
İmajı maalesef TR de çok düşüşte..
-
-
Ben olsam Golf secerdim
Bu arada dun evde pepecura vardi hahh:D
-
Parası cebimden çıkacaksa C4 alırım. Fiyat/performansta ford motorlu, sıfır, dizel C4 öne çıkıyor.
-
Bence renault 1,5 dci tek kelimeyle muhteşem
-
308 in yeni dizel tiptronic i gayet güzel. Arkadasımın leon tdi ı var 7ileri dsg oda başarılı fakat çok daha pahalı
-
Sabri C4 için Okan'ın enişteyi ara. 2. elde varsa git kullan gör. Olmadı o sana bulur kullanacak C4. Yanlış hatırlamıyorsam kardeşimi abisimi ne zaten piyasada kendi çapında al sat yapıyor. Belki onda vardır
-
babamda focus x titanum paket var 2010 model....gercekten hem performans olarak hemde yakıt olarak gercekten cook iyi..ama fiaytları almış başını gitmiş..bende 207 hdi kullanıyorum pugdan gayet memnunum 308 kullanan arkadaslarımdan su ana kadar hiç şikayet duymadım..308 yada c4 bakmanı tavsıye ederım
-
yorumlarınızı okudum yardımlarınız için teşekkur ederim,