Kayıt ol

LinkBack Konu Seçenekleri
Eski 24-09-2011, 19:01   #1

hasan çağri - ait Avatar

Otomobil: Toyota Auris

Ae86 yi alayim mi kararsiz kaldim.

Bilmiyorum takip edeniniz yada denk geleniniz var mi bu aralar sahibinden de bir ae86 var mavi, projelik basligi ole satilik.

Kendisi cok eskilerden beri tanidigim arkadasima ait ve durumunu biliyorum aracin alinip yapilmaya cok uygun eli yuzu tutar bir araba.

ailevi sebeplerden dolayi suan kullandigim auris i satip gonlumdeki diger arabalara uzanamiyorum ama bu arabayi alip elimdeki nakiti kullanarak gonlumce yurur hale geyirebilecegime inaniyorum. yani icimden aurise masraf yapmak gelmiyor o parayi bu araba icin kullanabilrim ve icime sinen bir arabaya sahip olabilirim diye dusunuyorum.

kingpin'nin golf projesi gibi uzun soluklu ozenli bir is yapmak istiyorum. Biliyorum evdeki hesap carsiya uymaz vs vs ama zaten aklimdakiler sunlar;

komple soyulup adam gibi boyanacak, gerekli tadilatlar ve yalitim yapilacak.
Uygun bir motor ile abartmadan tatmin edecegini dusundugum gibi yurutulecek (gerekirse dif ve sanzumanda eklenebilir listeye)
coilover, gergiler, fren sistemi ile gunluk kullanilabilecek ama duzgun yurur yapilacak,
kabin icinde on gogus tadilati yapilacak ic kisimda kaporta gozukmeyecek sekilde kaplacak 2 koltuk ve kemer ile kullanilir bir kabin haline getirilicek.

Aklimda araba+ 10 kusurlu bir rakama bu isi halledebilecegim gibi bir fikir var.

arabaya ve ustune harcayacagim parayi aurise harcasam hem degmeyecek hemde icime sinmeyecek, aurisi satip ustune koysam istedigim arabalari gece alamayacagim alsamda hala para harcamam gerekecek ( bugeye yada evo8 ) ki zaten aurisi satamiyorum.

Bu yapacagim fikir bana mantikli geliyor cunku sonucta iyi para harcasamda icime sinen kendi istedigim gibi bir arabay sahip olacagim.

siz ne dersiniz?

rezil oldum.
hasan çağri isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 24-09-2011, 19:12   #2

hondafit - ait Avatar

Otomobil: honda jazz

o ae86 ya bakan çok oldu ama kimse almadı hala duruyormu bilmiyorum ama ona para harcayacağına mustafa abinin ae86sını al bence hem 4age motorlu hemde tertemiz.amacın drift değilse ae86 alma bence.proje istiyorsanda golf mk1 yada mk2 alıp toplayabilirsin

Son Düzenleyen hondafit; 25-09-2011 11:13.
hondafit isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 24-09-2011, 19:17   #3
Uzaklaştırılmış Kullanıcı

Otomobil: Turbo Besmele.

Ben olsam Auris'i satıp AE86 falan almam... Ayrıca o ilan şu an yayımda değil, ama arkadaşınınsa olay başka...
Kakus isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 24-09-2011, 19:26   #4

onursumer - ait Avatar

Otomobil: Hyundai Getz 1.4 Dohc

onursumer - MSN üzerinden Mesaj gönder
auris i satıp ae86 projesine girişmem ben açıkcası

daha başka araçlara yonelinebilir diye düşünüyorum proje vs yapmayı duşunuyorsan

psn: onursumer

135
├┼┼╕
246R
onursumer isimli üye çevrimiçidir (Online)   Alıntı ile Cevapla
Eski 24-09-2011, 19:31   #5

_sinan_ - ait Avatar

Otomobil: Focus

_sinan_ - MSN üzerinden Mesaj gönder
yorumlara bakınca düşündüm benmi yanlış anladım ama konu sahibi ben aurisi satıp ae86 alıcam dememişki , aurisi satmadan ae86 alsammı demiş , eğer aurisi satsam bile kenardaki parayı üste koyunca istediğimi alamıyorum demiş..

neyse bana kalırsa hiç girmeyin derim , eski araba toplamak çok fazla zaman nakit emek ve ön önemlisi sabır gerektiriyor , onun yerine araba+10 koymak yerine dendiği gibi satılık beyaz olan var 20.000tl isteniyo onunla ilginemek daha cazip duruyo bana kalırsa..

http://img82.imageshack.us/img82/152/imzasazzasasa.jpg
_sinan_ isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 24-09-2011, 19:33   #6

hasan çağri - ait Avatar

zaten auriso satmayacagim. evde suan iki tane arac var bizi babamin erasi biri benim auris. aurise gunluk biniyorum ruhsati benimadima olsa zaten satip ustune para koyup bugeye bakicam :-)

ae yi alip tamamen kendime yapicam. drift spec e yakin olucak ama gunluk de binebilecek ayarda haftasonu falan.

Golf o kadar cok var ki ve hayalimde olmayan bir arabaki istemiyorum. Ve elimde baslamaya hazir arabada var. malzemeleron bir kismida :-)

Hazir yapilmis araba almak hic istemiyorum. cunku o baskasinin hayalinde yarattigi araba benim degil.

yeterince sabrim ve projeye yettirecek kadar nakit imkanim var allahin izniyle. sanirim giricem ben bu ise :-)

Arac surekli dibimde sahibini 12-13 yasindan beri taniyorum.

rezil oldum.

Son Düzenleyen hasan çağri; 24-09-2011 19:36.
Eski 24-09-2011, 19:47   #7

onursumer - ait Avatar

Otomobil: Hyundai Getz 1.4 Dohc

onursumer - MSN üzerinden Mesaj gönder
ozaman bu projeye girişilebilir çok rahatlıkla imkanın uğraşıcak vaktin varsa

psn: onursumer

135
├┼┼╕
246R
onursumer isimli üye çevrimiçidir (Online)   Alıntı ile Cevapla
Eski 24-09-2011, 20:18   #8

Tayfun-E30 - ait Avatar

Otomobil: Grande Punto

Cagri o ayarda bi arabanin soyulup kaportasinin vs yapilip boyanmasi duzgun olucaksa minimum 4 lira ki iyimser bir rakam.. Onun disinda kilit alinmayacaksa ae86nin anlami nedir kilit lazim motor lazim yuruyen lazim lazim oglu lazim.. Bence ae86 tr sartlarinda biraz klasik araba toplamak gibi.. Aurise harcamanin sacma oldugu konusunda bende sana hak veriyorum ama toplamak icin baska bir araba dusunebilirsin bence kafandaki diger fikirleride paylas... Bisiklet toplarken ne kadar kolaydi
Tayfun-E30 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 24-09-2011, 21:34   #9

hasan çağri - ait Avatar

Valla bisikletle alakasi yok. evde 2 bisiklet var toplasam benim auristen pahalilar :-) ama parca az toplamasi kolay.

bakalim bide araba deneyecegim gonlumdeki gibi bisey olsun diye.

ae86 alip hep drift yapicak halimiz yokya cok guzel german style ae lerde mevcut. ben tarzini seviyorum acikcasi.

bakalim memoyu gazliyim ben iyice

rezil oldum.
Eski 24-09-2011, 21:38   #10

hakan_41 - ait Avatar

Otomobil: Şimdilik RC

olaya biraz duygusal yaklaşıcam ama bence hayallerinizin peşinden gidin, araba + 10 lirayı gözden çıkartmışsanız ( yani bunu verebilecek bir gücünüz ve ise ) neden olmasınki ? ama bunlara rağmen iyi düşünmeniz lazım, biz sizin iş durumuzunu bilmiyoruz ( en az azından ben ), hani arabayı alırsınızda ilerde bir sorunla karşılaşırsanız baş edebilecekmisiniz, eski araçların dertleri çok olur sizde bilirsiniz.. maddi imkanınızında iyi olması lazım

motor,diferransiyel,coilover,egzost,kaporta-boya gibi masraflarınız olucak bunları kafanızda planladığınız 10 lira ile gerçekleştirebilecekmisiniz onu düşünmek lazım bide.

saygılar..
hakan_41 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 24-09-2011, 22:15   #11

CagkaN - ait Avatar

Otomobil: EJ9 + öğrenci akbil

10 büyük ihtimalle işe girdikten sonra yetmeyecektir ama şimdi o aracı bulmuşsunuz hayalinizmiş eğer o aracı alıp yapmazsanız veya başka bir araçla uğraşırsanız içinizde hep bir AE86 kalacaktır.

Bence o aracınn hep aklınızda olmasıdansa kapınızda olması daha iyidir kolay gelsin
CagkaN isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 24-09-2011, 22:36   #12

hasan çağri - ait Avatar

zaten tutar araba + 10 degil 10 kusur :-) yani 15 te olur 19 da. ama zaten esas para verecegim kisim boya ve moto olacaktir bakalim. ilk memoyu kandirmakta :-)

rezil oldum.
Eski 24-09-2011, 22:58   #13

DRaGGeR - ait Avatar

Otomobil: Pro Cee'd

AE86 herkesin altına yatabilecegi bir araba degil bence.

Hem maddi acıdan hem sinir sabır acısından insanı zorlar.

Otomobil camiasında olan, bu sektörde calısan insanlar bile toplamaktan bıktılar.

Yapılan, sonuca ulasan projeler var ama bir o kadar da yarım kalan var.

Ben kesinlikle tavsiye etmem.

Tuned by EcuFast.
DRaGGeR isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 24-09-2011, 23:37   #14

volume81 - ait Avatar

Otomobil: reklamlardan sonra gangster e21 :)

araba+10 aşırı iyimser bir rakam olur AE86 için hayal ile başlayıp hüsran'a uğramaya gerek yok

kingping ile bende mesajlaştım fakat mk2'nin ae86'ya göre parçasının daha az ve pahalı olmasını geçtim kingpin'in bu işte uzman olması bile 10k TL'nin çok çok üzerine çıkmasına sebeb

diyeceğim şu ki 10K TL ile ae86'ya girişilmez

bu arada mk2'nin parçaları AE86'ya göre daha ucuz ve daha bulunabilir bunu baz alarak kingpin bana şuan'a kadar motor hariç 23K TL harcadım daha'da yiyor demişti

tünayK´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ansızın bacakta bi sıcaklık!!!! kafası bacağa sürtüyor hadi diyorsun ben bi hakkını vereyim şunun...1 de kesici 2 ye atıp bırakıyorsun
volume81 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 24-09-2011, 23:42   #15

oğuz - ait Avatar

Otomobil: bugün var yarın yok

herşey o yanlama videolarıyla başlamıştır.göze hoş gelip bende alayım ulan bırtane yapayım fln gibisinden. ülkede düzgün parçası yok,birşey oldumu hayatın kargoyu beklemekle geçer diye düşünüyorum. hiç gerek yok fantazılere.
oğuz isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 25-09-2011, 00:28   #16

oytun200sx - ait Avatar

Otomobil: yok

alıcağın araç hangi mavi ae86? çanakkaleden gelme mavi ? tempra farlı,ferrari stoplu?ae92 önü olan mı? eğer kafaya koyduysan bence alıp toplamış kişilerle görüşmen daha mantıklı olur.Özellikle Ankara'dan sana çok yardımcı olabilcek kişiler var...

[SIGPIC][/SIGPIC]
oytun200sx isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 25-09-2011, 02:43   #17

slowmotion - ait Avatar

Otomobil: 1.2 SloWMotion TDI, x16xel

kaça alacaksınız bilmiyorum ama eksikleri olan dedemin ae86 ya forumda 1500lira verdiler ona göre satmak isterseniz fiyatı düşünün

205 gti, 207 RC
1.2 SloWMotion TDI
eski kullanıcı adım : 207rc emrah
slowmotion isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 25-09-2011, 06:27   #18

undertaker - ait Avatar

Otomobil: N/A 306 gti

al abi direk al derim, hatta birde body kit satan biri var Shine AE86 gl style hybrid frp full bodykit - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 49490818 buda çok yakışıyor.

/// PEUGEOT SPORT
it's Pug Life
undertaker isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 25-09-2011, 08:30   #19

M U R A T - ait Avatar

Otomobil: corsa d sport

M U R A T - MSN üzerinden Mesaj gönder
bence eldeki aurisi turbolamak daha keyifli olabilir güzel bir beyinle mis gibi binilir ki ae86 toplamak gerçekten zor olsa gerek ben hala tr de yurtdışındaki örnekleri gibi toplanmış ae86 göremedim

hayat arabamla 2011 mil.
M U R A T isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Konu Seçenekleri

:::: Şu Anda Saat: 01:22 ::::