Yanlamasın umurum değil ben geberene kadar birlikte yaşlanalım yeter ahahahah :D
Printable View
Valla bu yprumlara bakinca benim Auris ile devam etmek daha mantikli gelmeye basladi.
Yani para halledilir ama bir sekilde yarida kalinirsa parca sikintisindan falan cok uzucu olur. baska careler bulmak lazim.
Hepinize tesekkurler
Yanlız beyaz ve kırmızı ae ler ciddi güzeller.Maaşallah allah nazardan saklasın.
Para var Allaha sukur. ama gercekten kafamda dusundugum araba + en fazla 15.
Simdi baktigimda zaten kaza bela gelmesse hali yuruyen satmayi dusunmedigim sevdigim bir arabam var. ae ye harcamaya planladigim paranin bir kismi ile ondada lafamdaki araci yaratabilirim diye dusunuyorum. ae yi hep elimde tutacagima aurisi tutarim olur biter. Hayirlisi ins.
Elimde hali hazirda beklettogim malzemelerle baslayacagim ins ay nasi gibi.
hasan başka bir araçda hazırlayabilirsin 106 gti alıp yüklesen mesela?
Nedense 106 tarzim degil. Aslinda 205 GTİ olabilir ama iyi arastirmak lazim. daha once 205 kullanmisligim var genckene :-) ama yuklenirse gideri ne olur arastirmak lazim.
Zaten amacim agzina kadar yuklu bir arac degil, yere iyi basan iyi cevik bir arac, tabi birde emniyetli.
bence 106 alıp yukle drag-roll-time trial hepsini kovalarsın
benım gorusum tabı bu
Zaten mukayese etmiyorum edememde. O olmasa bile kendi istegime gore bir arabayapabilirim.
Benim amacim cok yanlayan degil aksine yeterli gucesahip iyi yol tutan araba ki zaten memo motoru satmis bu saatten sonra onu kandirmakta zor olur hatta olmaz gibi duruyo :-)
Aurisin motoru bana ne verir bilinmez ama, suan be yol tutusu iyiyken biraz yatirimla istedigimi karsilar fazlasiyla. Moturuda step by step ilerleticem. Odadaki blackboarda projeyi cikartmaya basladim :-)
Ae nin motorunu degil, ktm sini satmis :-) bugun vericekti
Fenalarda hemde. İstedigini yapar ins tabi bir karar vermesi lazim :-)
Vakit, nakit, sabır diyorum sadece. Hele bi de birini bitirmeden, ikinci arabayı toplamaya kalkarsanız, ömür törpüsü haline geliyor. Tecrübe ile sabittir. :)
Selam pm attım düşünürsen ara
acil pm bak
Konuyu kapatabiliriz AE86 projesi iptal olmuştur :) Kendi aracıma yönelmiş durumdayım.
Herkese teşekkürler fikir verdikleri için.