blackberry curve 8520 kullanıyorum tavsiye ederim yalnız blackberryde bis aboneliği olmadan o özellikler hiç bi işe yaramaz.
Printable View
blackberry curve 8520 kullanıyorum tavsiye ederim yalnız blackberryde bis aboneliği olmadan o özellikler hiç bi işe yaramaz.
İpjone de de viber var internetiniz varsa tabi karsinizdakindede internet varsa hem konusmaniz hem mesajlasmaniz viber uzerinden bedava
Sadece viber i indirip kuruyosunuz rehberi otomatik goruyo viber kurulu olan tum iphonelerle gorusme bedava
. Bomba bisey
whatsapp veya fring viberden daha kullanışlı
tüm telefonlardan tüm telefonlara viber iphone ile iphone arasında olduğundan çok kısıtlı
Viber cou akilli telefona yukleniyor
Ben htc hd2 me yukledim mesela
Kanka E71 al yanınada 100yada 250 mb internet cillop
gokan al t20 mıs gıbı ben aldım cok memnunumm;)
Bb lerin şarjları pek dayanmıyor. Heleki internet, msn takılcam dersen her akşam şarja takman gerekebilir. Bende 2 telefon kullanıyorum. Biri Bb bold 9000. Diğeri ise İphone 2g. Bb nin şarjı max. 2 gün gidiyor. İphone un şarjı ise min. 3 gün gidiyor. Bb tavsiye etmem.
Tokuşturalım abii :hahaha:
T20 yi bende aldım memnunum abi gerçekten güzel telefon
2.3.3 android işlemcili bir telefonun bu kadar uygun fiyatlı olması çok tatminkar :)
2 haftadır falan kullanıyorum tek kötü yanı gece kameranın kötü olması flash yok birde uygulamarla falan çok uğraşınca biraz ısınıyor bunun dışında çok iyi
bb alcağına bence android işletim sistemli telefonları tercih et derim. BB ve iphone yapdım herşeyi yaparsın.Devir android devri kısacası =)
400 ' e BB Curve var al gitsin her işi görür, bitek 3G yok.