bugun dizel 1.6 105-109 hp arası hangi dizeli alırsınız? fiyatlar birbirlerine yakın en ucuz fransızlar ama almanlar ile aralarında 5-8 arası fiyat oynuyor, yakıtlar hepsi birbirine yakın,siz olsanız hangisini alırsınız?
focus
golf
leon
308
megan
bugun dizel 1.6 105-109 hp arası hangi dizeli alırsınız? fiyatlar birbirlerine yakın en ucuz fransızlar ama almanlar ile aralarında 5-8 arası fiyat oynuyor, yakıtlar hepsi birbirine yakın,siz olsanız hangisini alırsınız?
focus
golf
leon
308
megan
S'OZ FOCUS sold
Fiyatlar çok yakın değil Golf açık ara en pahalısı comfortline donanımı tüm modellerin baz donanımında yani ancak highline donanımı diğer marka modellerin orta donanımlarına denk gelebiliyor
Misal megande 1.5 dci edc xenon navigasyon gibi paketlerle dahi golf highline dan 10 bin TL ye yakın daha ucuz yani aradaki fark aynı donanımlarla her daim 5-10 bin TL arasında
Benim bu sınıftaki en büyük favorim Citroen C4
hele hele bütçe müsaitse DS4 açık ara siler süpürür çok özel bir araç
Herşeyiyle çok iyi araçlar o yönde bi seçim yapardım mutlaka
Kesinlikle Citroen c4 derdim.. Golf dediğiniz zaman dolu olanları 60.000 tl civarında.. Ama c4'ün en full'ünü 47 gibi rakamlara alabiliyorsunuz.. Arada dağlar kadar fark var..
Hem yakıt hem gidiş bakımından c4'ü tek geçerim.. Eğer 50-60 lara çıkacaksam bi üst mesajdaki gibi..Gider Ds4 alırım![]()
bravo da düşünülebilir. 1.6 multijet.
edit: megane 1.5 8valf. diğerlerini bilmiyorum.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
0 Alınırsa c4 iyi bi seçim olabilir fakat ikinci el olursa focus derim
dizel otomtik focus kullaniyorum. 100km 7 litre sabit tuketimi vr sehir icinde. donanim olarakda guzel performans olarakda guzel. her seyiyle tatminkar.
bende 2011 yenı kasa c4 var ve cok memnunum cıtroen araba konusunda devrım yaptı eskı cıtroen degıl gıt bır bak ıstersen bayısınde ıncele teste cık dizel e-hdi mcp (otomatık) guzel 4 4 luk bır arababen focus sıparısımı ıptal etmıstım bu arabayı gorunce.
golf veya leon..
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
tip i seversin sen. leon-golf
degerli yorumlarınız için teşekkur ederim,dun akşam arkadaşımın 2011 focusuyla gezdım bıraz titanium super bir araç ,dediğiniz gibi bugun gıdıp c4 ve leona da bakıcam yapabılırsem test surusu falan yapmayı dusunuyorum, golf bana itici geldi yeni kasası bende anlamadım ama focus daha heybetli duruyor..
sürüş keyfi hızlanma performans konusunda bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.. 4-5 gune bu iş bitecek inş. yarumlarınız için teşekkurler
S'OZ FOCUS sold
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)