arkadaşlar, son 1 haftadır sağ böbreğimin oralarda daha doğrusu sağ akciğerimin hemen altında ki o boşlukta felaket bir ağrı var... ağrı hergün aynı saatlerde oluyor. saat 10 gibi başlıyor akşam 4-5 e kadar resmen kıvranıyorum.. okula fln hiçbiryere gidemedim.. kas gevşetici ağrı kesici ilaç iğne sürekli vuruldum ama banamısın demiyor..
daha önce böbrek taşı düşürdüm sol böbrekten 3 sağ böbrekten 2 tane... röntgen fln cekildi hiçbirşey gözükmüyor sadece son 2 senedir olan sağ böbreğe yarı gömülü 1.7mm lik bir taş var onu biliyorum o yeniden cıktı ki ondada herhangi bir problem olmadığını söylediler kan ve idrar testlerime görede böbreklerim gayet sağlıklı
idrarda kan fln hiçbirşey cıkmıyor doktorlarda bişey diyemiyor artık üşüttün diyip geçiştiremiyorlarda
sizlere sorum var mı daha önce başına böyle bir olay gelen ? biliyorum konu dışı ancak merak ettim belki yardımı dokunur diye...başlığı bilerek böyle açtım belkide yine böbrektendir ancak doktorlar bulamamıştır diye.. şuanda çanakkale deyim çünkü gidebiliceğim adam gibi 1 hastane var oda devlet hastanesi zaten..