|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: honda jazz
|
yaklaşık 10 senedir sigara içiyorum yaşımda çok genç artık bırakmak istiyorum.en kolay nasıl bırakabilirim?
nikotin bantlarıyla ve nikotin sakızlarıyla günlük 2 teke kadar düşürmüştüm bi ara ama sonradan tekrar başladım. kısacası benim gibi bırakmak isteyenlere tavsiyeleriniz neler olabilir acaba? edit:konuyu nereye açacağımı bilemedim. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: TT 2.0 TFSI Revo
|
iradenle bırakırsın en kolay, ben diğer saçma sapan toz toprak hap bant tekniklerine inanmıyorum hepsi para tuzağı
__________________________________ TTFSI ll34 EL 4466ll |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: evo x
|
13 yaşında sana kim başlattı bu zıkkımı merak ediyorum.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: --
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
champix ve zyban ilaçlarını duymuştum ama fiyatları uçuk
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: --
|
sigara yada hastane veyahut cenaze masrafları bedava mı?
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Lightside GP
|
sitede biride kitaptan bahsetmisti, aramanin gucune inanip bulunabilir forumda
__________________________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
çevremde bırakan ve teşebüüs eden cok arkadaşm oldu
çat diye bırakanlar ciddi anlamda bıraktılar. bugun 1 yarın 2 diğer gün 3 sonra 1 vs. diye gidenler bırakamadılar. Onlardan gördüklerim üzere tavsiyem içmiyorm diyip bırakmandır. insan oğlu (şartlar dahilinde) isteyip yapamadıgı şey sanrım yokdur. yeterki gerçekden istesin __________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: fn2 , evo
|
bırakmayı istedikten sonra bırak gitsin, ama yeterki bunu yapmayı iste
yoksa hava cıva __________________________________ livin' on the edge |
|
|
|
|
|
#11 | ||
![]()
|
|
||
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: corolla e15 & sierra
|
hiç denemedim bırakmayı ama şöyle bişey var bende cevremde kimse içmiyosa benimde aklıma gelmiyo pek.
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
Otomobil: Sanayide usta biniyor :)
|
|
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
Otomobil: Wagoon :)
|
Allen Carr Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu Çeviren Fatmagül Aaltonen Eğer öğrettiklerimi uygularsanız, hayatınızın geri kalanında sigara içmediğiniz içi mutlu olacaksınız. * Yöntemi tektir. * Sigaraya olan psikolojik ihtiyacınız sigara içtiğiniz sırada ortadan kaldırılıyor. * Sigarayı bırakmak eksiklik demek değildir. * Sigara içmeyen biri olarak kendinizi iyi hissedin. __________________________________ mgnPower since1996 |
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Tedavi merkezlerine gitmede ne yaparsan yap.Onlar hem para tuzagı hemde bır ıse yaramıyor yada bende yaramadı. Gecen sene Ankara da mora isimli tedavi merkezleri var sigara alkol vs ıcın yardımcı oluyorlar Konyadan kalktım gittim,sigarayı bıraktırma oranları %93mus. 1 saat koltuk gibi biseyde oturtuyorlar vucuda 2 adet kablo baglıyorlar bu ıslem sonunda yaklasık 20 -30 ml bır sıvı verıyorlar bunu her canın ıstedıgınde damlatıyosun agzına bu ıslemlerle guya beyındekı nıkotını sılıyorlarmıs neyse ordan cıktıgımda 3 saat butun sinirlerim alinmiş gibiydi, göbeğimin ustune de bi demir yapıstırdılar o da beni uyaracakmıs sigara konusunda ole soylendi. 3. gün demiri düsürdüm. tam 1 hafta hic icmedim daha sonra gunde 1.5 paket olmak uzere tekrar basladım tek bir artısı oldu bana sigaraya basladıgım ılk gunu sıgaranın o ılk tadını seneler sonra tekrar aldım bu guzeldı
kısaca bu iş tamamen ırade ısı gerı kalan hersey sadece motıve acısından yardımcı oluyor sana o kadar...
__________________________________ Ve tarih bir gün, acz içinde kıvrana kıvrana şehadete susamış bir ülkücüden daha müthiş bir silahın keşfedilemediğini yazmak zorunda kalacaktır...
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
bide o kadar saçma sapan bi sigara düzenim var ki anlatamam.evde kimse içmediği için bende evde içmiyorum eve kaçta gelirsem geleyim mesela akşam 7 de ertesi güne kadar sigara canım istemiyor ama dışarıda olayım 15 dk da bir sigara istiyor canm
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: im yok!
|
Alo 171 Sigarayı bıraktırma hattı. devletin ücretsiz hizmeti diye biliyorum
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: i"S" it love
|
Sen bırakmak istemiyorsun... Boşuna yöntem felan arama , bırakmak istersen bırakırsın zaten... Bunun yöntemimi olur?
Bu iş iradeyle alakalı, gerisi palavra... Yada yanına adam tutucan sen sigara yaktığında o tokatı basacak sana bir süre sonra tırsıp yakamıcan... |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 01:25 ::::

kısaca bu iş tamamen ırade ısı gerı kalan hersey sadece motıve acısından yardımcı oluyor sana o kadar...