En fazla çözünürlük daha iyi olucak ve biraz daha hatları keskin olur
Printable View
En fazla çözünürlük daha iyi olucak ve biraz daha hatları keskin olur
Bb bencede super vasat bi cihaz. Su ip4 meletinden kurtulmak icin 2 kere kullanmayi denedim
9780 den kurtuldum simdi 9000 var ondanda kurtulucam ins :D
Yanliz 4 kullaninca eski nesil iphonelerse cikin gelmeye basladi :) eskilerin ekranlari ne kadar kotuymus ya
Sanirim sensation alacagim niyetim o
Bence BB ile i phone Mercedes Bmw ilişkisi. Onu kullanan onu beğenmez öbürü kullanan öbürünü beğenmez.
I phone kullanıyorum. Samsung üste para versen cebime koymam. BB beleş olursa kullanırım o kadar. BB alana kadar ucuz yollu nokia e71 alırım. Benim gözümde bir farkları yok inanın. Zira tweeter face vs yok bende. Bana büyük ekran kullanışlı hızlı msn vs mutlimedia olsun yeter. O yüzden i phone tam benlik
Yazdiklarin aynen benim icinde gecerli :)
Millet tutturmus bold soyle boyle alalim eksik
Kalmayalim dedik :D ortada bi navi tusu var janjanli baska bi
Dışkı yok neymiş efendim meyıl takip ediyomuşun :D yerim mail'ini
Motorola lg vs vs cihazlar zaten tutunamiyor ne yaparsa yapsin
Sony ericsson aslinda hos tasarim yapiyor kotu degil. nokya artik kaliteyi cok
Dusurdu bence tercih edilmemeli.
İphone htc sony bence bunun gerisi civa toprak ve tahta
her yeni cıkan telfonu alıcaksak götümüzde don kalmaz:D
5 çıksın ticarete dokecem direk 20 adet alicam :)
Ben maillerini an ve an kontrol etmesi gereken bir iş adamı olamadım:) Hotmail'e gelen milletin bilmem kimin attığı mailleri junklarıda anında görmesem olur ki önemli işlerde yahoo adres veririm oda iphone'da sn.de düşüyor.
Madem alıyorsun dibine kadar kullanacaksın hakkını vereceksin derim. htc kullanımı bir tuhaf karışık geldi (geçen mıncıkladım) ama kalite baya iyi. Sıralamamız aynı diyebilirim
Bildiğim kadarıyla iphone5 değil 4s gelecek o da ne zaman gelir belli değil.
Ama bu memlekette 3gler hala 350-400tl lere satılıyor apple zarar ettirmiyor ya :)
IPhone gerçekten kullanımı kolay bir makine. Bende bildiğiniz 3G var. Alet dağıldı artık beni kurtarın bu denyodan diyor hala kullanıyorum. Bir ara arıza yaptı sesi çıkmamaya başladı 4 aliim dedim alana kadarda hanımdaki BB den birine el koydum. İki gün dayanabildim BB e aynen 3G yi tamire götürdüm 50 TL ye tamir ettiler aynen kullanmaya devam. 4 den farkını göremediğim için 4 almadım. Arada 1500 lira verecek fark göremediğim için almadım açıkçası. Başka bir telefon kullanıo olsaydım o zaman 4 ü alırdım ama 3 kullanırken üstüne o kadar para vermeye değmez 4 ler.
Bende htc hd2 var. bi kere sattim 2 gun sonra dayanamadim tekrar aldim oda guzel cihaz
Ciddi anlamda buyuk ama yakisikli melet saksung lar gibi kayik tipli degil :D
Ekrani cizmek nerseyse imkansuz ben anahtarligi resmen gezdiriyorum ustimde daha seftesi yok ekran hala ayni :) bide onu kullandiktan sonra ip4 ü elime aldigimda aypon ufak geliyor gozume :)
İlk hd2 yi aldigimda ekran isigini kisabilmek icin 10dk menude gezdim :D sen git ses menusune isik ayari koy :D ama alisinca cok guzel cihaz sense arayuzu cok seksi
Tek kotu yani mono hoparlor kullanmasi ama kulaklik performansi iyi radyosuda var :)
Kamera cok iyi makro cekim yapiyor, ayrica alet sakiz gibi yazilimsal olarak..
Bu arada yada ilk efsane cihazim olan s.e w550i almaya niyetliyim
3G kullanıyorum ve hâlen de değiştirmeyi düşünmüyorum.Evet;3G,4'ten daha yavaş ama benim işimi hâlâ görüyor.GMail hesabımı da bağladım telefona ve ofisle sürekli irtibat hâlindeyim.Açıkçası şimdilik o kadar fark verip te değiştirmeyi düşünmüyorum.5/4S ne ise artık çıkınca da değişim yapmayı düşünmüyorum.
Ama şunu söyleyeyim 2'de olsa,3'de olsa,4'te olsa kullanımı güzel cihazlar.
Alper abi bende 3gs vardı sırf merakımdan ve imkan oldu diye 4e geçtim (grntili 3gs iyi para ederken sattım 1 2 ay bekleyip yurtdışından simfree 4 alarak) onunla bile arasında fark ciddi anlamda var. 1 hafta kullan 4ü sonra 3e geri dön daha rahat anlarsın ne demek istediğimi:)
Ludo benim için efsane cihaz Ericsson 688 ve 888 .Günümüz şartlarında ciddi anlamda kullanılabilecek efsane ise 6310i benim için. w550i al birde kaliteli güzel bir stereo kulaklık al bayılana kadar müzik dinle:)
Evet mantik tasarim vs ayni hepsinde
Ama cidden biraz 4 kullaninca farki goruyor insan
Bende 2-3-4 te var cidden 4e alistim eskilerin ekrani cok kalitesiz
Geldi gozume ama 4 kullanmaya baslamadan once boyle dusunmuyodum
Kamera zaten ciddi farkli flas destegi vs.
Tabiki mantik cercevesinde pahali bi urun ama
Araba icin sacma sapan para harcayip buna "pahali" diyenin aklindan
Suphe ederim :D
Erenim 3 tane ciddi anlamda guzel kulakici Sony kulakligim var en son xb40ex aldim cok dengeli bi kulaklik deli gibi volume vermiyor fakat ipodda ses yarida iken basslar en tatli tonda alabiliyorum. Mp3calar olarakta nwz-w203 kullaniyorum o zaten yahşi bisey
Ben teknolojiye para harcamayi savurmayi seven enayilerdenim :D
bende bi fark yok diye 3gs den 4 e geçmedim ama bu yeni çıkıcak olanı alırım
Hacı ben one savurma değil işi bilip kaliteden vazgeçemeyen derim. Millet walkman çağını yaşarken discman denen şey aşırı pahalıyken md (minidisc) ile geziyordum. Millet deli gözüyle bakıyordu verilen parayı duyunca ama kulaklığı denemek için takan bir daha çıkarmıyordu nedense:D
Ahaha aynen arkadasin kahvehane si var ordaki cayci benim mp3 calari gordu bu ney bana sat dedi :D
Hatta bugun sanayideyim yanimda 5-6 tane tiher ve vapor var :D millet gelip " abi bunlar telefonmu ?" diye soruyolar :hehe: gelde yarilma
Dedim bunlar kilif 100lira boyle diyince mercedesci gibi vay amg demeye basladilar :D
Ben muzik dinlemeyi severim o yuzde. Gozunun yasina bakma
Bisey begendiysem alirim tabi marka fanatikligi var
Sony ve philips severim