Bende esiminkiyle beraber iphone 4 leri verip yerine 5 almak istiyorum yani birini kontratli birini telefon takasiyla alcam anadolu yakasinda 2.el telefonda alan ve elinde iphone 5 olan turkcell bayi varmidir acaba??
Printable View
Bende esiminkiyle beraber iphone 4 leri verip yerine 5 almak istiyorum yani birini kontratli birini telefon takasiyla alcam anadolu yakasinda 2.el telefonda alan ve elinde iphone 5 olan turkcell bayi varmidir acaba??
Silinebilir
beyler ben öyle işlemci *** püsürk anlamam ama iphone5 den sonra iphone4 u arabaya takoz diye kullanmam...o kadar diyim...:)neiğrenç bir telefonmuş meğersem:D
1 aylık Iphone 5. 16gb. beyaz. temiz çiziksiz. 32 veya 64 lük cihazlarla takas düşünüyorum üzerine frakı neyse degerinde verilecek. düşünen olursa iletişime geçelim.
Aranızda Siri ile konuşabilen var'mı kaba bir aksanım olmamasına rağmen beni zor anlıyor
Bugün i5 aldım 1 tane, cidden tasarım olarak aşmış gibi, çok lüks duruyor. Kulaklıklarının kaliteside ayrıca beni benden aldı zaten..
Arkadaşlar 6.002 sürümünü telefonuma gelmiş yükliyeyim mi yoksa 001 kalsın mı?
wifi sorunu varsa yükle hemen ( wifide az çekme sorunu)
arkadaşlar benim iphone5 geldi amerikadan pasoport işini çözemiyorum bu konuda yardımcı olacak birileri aranıyor
Almanyadan alınan iphone5 ler ne üretim olarak cıkıyo?
seri numarasında almanya üretimi olduğu belli oluyor. Fakat tüm iphone'lar çin'de üretiliyor.
Hangi seri numarası olması lazım peki varmıdır bilgi? Bir telefon gelicek elimede bakmam lazım almanyadan mı geldi?