apple ın ne kadar büyük olduğunun kanıtı :ABD ekonomisine 'iPhone 5 dopingi' | Mynet Haber
Printable View
apple ın ne kadar büyük olduğunun kanıtı :ABD ekonomisine 'iPhone 5 dopingi' | Mynet Haber
Bu aksam saat 20 de tanitilcakmis.tr ye geldiginde de bankalar fakirler alsin diye kredi vercekmis.84 ay vadeli (:
takip ettigim tum forumlar,sozlukler de elinde 4s i satip yenisini alcagini yazmis.resmen tuketim ulkesi olup ciktik.umarim 4s in ozelliklerinden fazlasi vardir.
Live Stream Saat 20'de lansman saat 20:00'da başlayacak İOS 6 ve 6. Nesil iPhone
http://www.ustream.tv/ltktv
5 i tanıtırlarsa bir ay içinde internette satılık 600-700 tl lere 4s ler görürseniz hiç şaşırmayın.. o kadar çok 4s satılığa düşerki millet satabilmek için artık fiyatları iyicene kırar..
4 ler o paraya düşer 1200 tl altına 4S zor görürüz.
Lansman 20:00 da TR saati ile ben yabancı kaynaklardan takip için bilgisayar başına kilitlenmiş durumdayım şuanda.
Aşşağı yukarı tahminlerimiz %90 belli ne görünümde geleceği konusunda ama bilmediğimiz şeyler var.
Hayırlısı olsun biran once sahiplenicez inşallah.Haftaya cuma satışta olacak dış ülkelerde.
12 Eylül iPhone tanıtımı ve ön sipariş
22 Eylül satışı ve ios 6
Diye biliyorum.
Kablosuz şarj, 4.5" ekran, 8.7mpix sony kaynaklı kamera, ciddi beklentiler arasında.
Yarin vereyim bari siparisimi :)
4s alarak ilk defa ıphone kullanmaya başladım vazgeçilmez birşey oldu benim için. Samsung s3 aldı arkadaşım inceledim ancak nedense ıphone bana daha bi güven veriyor app store da uygulama bolluğu vs. cabası. kamerası iyileştirilirse ve şarjın ömrünü uzatırlarsa dahada birşey istemem 2.bir telefona daha ihtiyacım var şu aralar ıphone 5 alasım var ancak ne zaman Tr.ye gelir mechul :(
Apple, iPhone 5 Adını Doğruladı!
Abi mahvettin benii :( :ofk:
4s çıktığında 4lerin fiyatı düşer diyorlardı 4ler sabit duruyor 1000 lira altında 4 yok simfree..
4s lerin fiyatı düşüyor :)
Sence sadece reklam ve fiyatlarla olacak iş mi bu ? Mal kaliteli olmadığı sürece asla tepeye çıkamassın he bir nesil çıkarır çok iyi reklam yaparsın o nesil satar ama tüketiciler o nesilden bir kez soğurlarsa ondan sonra ne yaparsan yap imajını silemessin.
Her ülkeyi Tr gibi düşünmemek lazım burada ki çoğu insan ulan ortamda iphoneu masaya koyayım kafasıyla alıyor iphoneu.Dünyanın hiç bir yerinde bu değil olay...6.nesli çıkacak iphoneun insanlar sabırsızlanıyor :)
1 önceki sayfada benim bahsetmiş olduğum Abd ekonomisine etkisinden bahsedilmiş bir haberde o da kanıt olmuştur inşallah o arkadaşa.
Türkiye şartlarında hangi şey ucuz ki?Her şey bize 2-3 katı fiyatına geliyor Abd'de kontratlı iphone 350-400$ a çıkıyor burada kontratlı iphone 105-110 *24 ay..Bunun içinde vergi sistemimiz de var bunun içinde bizim iletişim devlerimizin bize geçirme çabaları da var :)
2-3 bin lira hiç bir telefon ya da pda zaten etmez :) Dediğim gibi hoşuma giderse yurtdışından almaya çalışacağım bu kez 1400-1500 Tlye geliyor o da maksimum he olmazsa yine kontrata mecbur kalabilirim çünkü gün geçtikçe ip4tte çıkan applerden kasmaya başlıyor :)
Satılık ip4 diyelim biz şimdiden :p
iphone yazılımdır zaten iphonedan yazılımı sök at normal 200tl lik çin malı telden farkı kalmaz satan telefon değil ios zaten.. tabi hava civa için alanları saymassak..
söylemeyiz ios kadar telefonla bütünleşik ve uyumlu bir yazılım ben görmedim androd fason bir yazılım her tele her firma kullanıyor ama ios sadece iphone da kullanılıyor. yazılımı söker atarsanız çin malı iphone taklidi teller varya onlardan bir farkı kalmaz diyorum.. iphone u iphone yapan ios dur..
Washington'a babam gidicem 22eylülde acaba Apple Store larda mevcut olurmu ki?
E orası öyle tabi bende sizinle aynı fikirdeyim şu anda iphone kullanmamın sebebi de budur zaten.2 yıldır kullanıyorum bir kere donduğunu görmedim,he bunda benimde telefona bakışımın etkisi var kapsız,filmsiz 1 kere düştü sadece o da arkadaşımın elinden.Bazısı var elinde cebinde telefon tutamıyor telefon yerden kalkmıyor sonra bu neden donuyor neden camı kırılıyor :)
iOs kesinlikle büyük veli nimet.
son 45 dakikaaaaaaaaaaaaa heycan fenalar ötesi doruktaa :)
şu zamana kadar iphone iyidir dedim durdum gerçektende 4s en iyisiydi fakat galaxy s3 ün ekranı ve hızı karşısında çaresiz kaldım umarım saat 8 de s3 den daha iyi bir iphone tanıtırlar :)
Çıkması çıkmaması bir yana da esas sıkıntı yasal olarak satılıp satılamayacağı bence.
apple ios6 da google maps i terk edip kendi haritalarını kullanıyor ve buna birde 3d özelliği ekliyor.
Buraya kadar herşey güzel ama sınırlarla ilgili bir sorun mevcut. Kıbrısı sadece rum kesimi olarak gösteriyor bu yeni harita ve sınır çizgilerimiz de çok doğru değil. Bu tarz ürünlerin satışı için haritalar müdürlüğünden izin alması gerekiyor keza bu sıcak bölgelere çok dikkat eden haritalar müdürlüğü burada bir kriz yaratabilir...
http://gradly.net/wp-content/uploads...3d_summer.jpeg
aypon 5 uyurken arkadan sarılıyomuş:eek:
bana ters abi
iphoneyardım.net çöktü
ahahah :D
nerden izleyebiliriz :D
Apple's next-generation iPhone liveblog! -- Engadget
izlemek degilde 10 sn de 1 foto geliyor :D
siteye bağlanabilen varsa linkler burda verilmiş
http://www.iphoneyardim.net/iphone_g...the_event.html
Nerden izleye biliyoruz:)
şu an sanki yeni ipad tanıtılıyormuş gibi