abi bozmıcam zaten ya bunu hep boyle saklamaya calısıcam goren herkez bozmamamı soyluyo zaten
Printable View
masallah kardesım goruntu olarak mukemmel zaten motorda harıka güç vermiş allah kaza bela vermesın
enjektörleri test ettirdiniz mi?
eğer tıkanıklık vs gibi bir sorun varsa , motora yeterince benzin gidemediğinden güç kaybı olur.
MASLAK ta bosch serviste enjektör testi ve ultrasonik temizliği yapılıyor.
Bir de enjektör temizliğine ek olarak carbon clean işlemi ile üst kapak eksoz portlarındaki kurumların atılması ile performansa olumlu katkısı olabilir.
Kazasız belasız kullanmanızı temenni ederim
beygir rakamına takılma bence fazla
maaşallahı var arabanın , tork hakikaten çok iyi , yaşına göre grafik gayet düzgün :)
Maşallah Gayet başarılı
Kor m3 le denersiniz belki?
maşallah
e36 m3lerde smg1 opsiyon olarak varmış ama daha sonra çoğu kullanıcıları tarafından manuele çevrilmiş
Güç eğrisi gerçekten çok çok iyi. Hatta o kadar iyiki üstünde orjinal yazılım olmadığını düşünüyorum. Çok az aracın fabrikasyon yazılımı ile bu kadar güzel bir güç ve tork eğrisi elde ediliyor. Araç kaç binde acaba birde 286'lık mı ?
barıs askarda baktrmıstır eminim ama bu hp nin eksikligini en olsam ilk kompresyn ölctururum cunku orj motoru diye biliyorum ustundekinin eger sorun yok ise makşnaya baglayıp vanslara bakmak lazım cok cok bi kayp yok ama ben olsam ustune giderdim aynı dynda 300 uzeri cıkan 286lık var :D
okuduğunu anlamamak da senin için başarısızlık olmuş.
tıkanıklık ve kesiklik benim için iki farklı kavram. Senin için aynı anlaşılan.
Enjektör tıkanıklığı konusunda youtube da onlarca video var, foruma mesaj atabildiğine göre youtube da video izleyebilirsin rahatça..
Enjektör "kesiklik" yapmıyor ama tıkanık, gönderdiği benzin miktarı diğer silindirlere göre farklı olabilir, olması gerekenden az olabilir.
Enjektör olması gerekenden daha az benzini motora gönderiyor ise motor gücü olması gerekenden düşük olabilir.