User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
65 sonuçtan 58 ile 65 arası

Konu: sedan m3 dyno pasaoglu servis

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XSi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    okuduğunu anlamamak da senin için başarısızlık olmuş.

tıkanıklık ve kesiklik benim için iki farklı kavram. Senin için aynı anlaşılan.

Enjektör tıkanıklığı konusunda youtube da onlarca video var, foruma mesaj atabildiğine göre youtube da video izleyebilirsin rahatça..

Enjektör "kesiklik" yapmıyor ama tıkanık, gönderdiği benzin miktarı diğer silindirlere göre farklı olabilir, olması gerekenden az olabilir.

Enjektör olması gerekenden daha az benzini motora gönderiyor ise motor gücü olması gerekenden düşük olabilir.
    Ilk sahibinin sürekli uzun yol yaptığı ve nereden aldığını bilmediğimiz benzinleri yüzünden tıkanan enjektörün ısınıp performansı düşüyor, eski aracımda yaşadım ve kesiklik yapmaya başlıyor. Bu aracın enjektörleri değişmişmidir bilemeyiz ama sanıyorum ki düşük ihtimaldir. Olayın başını geçeli çok olmuş olabilir .. Kullanırken fark ediyordum da hiç böyle continous çizilebilcek güç grafiği olmadıgını umarım anlatabilmişimdir!

otimli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 325İX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    barıs askarda baktrmıstır eminim ama bu hp nin eksikligini en olsam ilk kompresyn ölctururum cunku orj motoru diye biliyorum ustundekinin eger sorun yok ise makşnaya baglayıp vanslara bakmak lazım cok cok bi kayp yok ama ben olsam ustune giderdim aynı dynda 300 uzeri cıkan 286lık var
    baktırırım bu kompresyon olcumu nerde oluyo yaptırım bakım vanoslarıda makıneden gorebılırmıyız?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güç eğrisi gerçekten çok çok iyi. Hatta o kadar iyiki üstünde orjinal yazılım olmadığını düşünüyorum. Çok az aracın fabrikasyon yazılımı ile bu kadar güzel bir güç ve tork eğrisi elde ediliyor. Araç kaç binde acaba birde 286'lık mı ?
    aslinda ust devirlerde dalgalanma var,dbs ile deneyen z3m inde bunla ayni gibi gucu vardi, ust devirlerdeki egrisi daha bi dumduzdu hatta harikaydi.ss hedrs ve kat iptali vardi galiba onda..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı grkm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ilk sahibinin sürekli uzun yol yaptığı ve nereden aldığını bilmediğimiz benzinleri yüzünden tıkanan enjektörün ısınıp performansı düşüyor, eski aracımda yaşadım ve kesiklik yapmaya başlıyor. Bu aracın enjektörleri değişmişmidir bilemeyiz ama sanıyorum ki düşük ihtimaldir. Olayın başını geçeli çok olmuş olabilir .. Kullanırken fark ediyordum da hiç böyle continous çizilebilcek güç grafiği olmadıgını umarım anlatabilmişimdir!
    sonuçta grafiğe bakınca kesiklik olmadığını sende görüyorsun ve söylüyorsun, dolayısıyla senin yaşamış olduğun problem bu araçta yok..

ben zaten öneri olarak söyledim, illaki tıkalı olacak diye bi durum yok.. ama 13-14 senelik bir araçtan bahsediyoruz ve benzin istasyonlarının kalitesi *****..

test yaptırmakta fayda var diye yazdım bende..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aslinda ust devirlerde dalgalanma var,dbs ile deneyen z3m inde bunla ayni gibi gucu vardi, ust devirlerdeki egrisi daha bi dumduzdu hatta harikaydi.ss hedrs ve kat iptali vardi galiba onda..
    arabamda her sey orjınaldır ıstedıgınız testede sokabılırız orjınallık adına

cembozbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı otimli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    baktırırım bu kompresyon olcumu nerde oluyo yaptırım bakım vanoslarıda makıneden gorebılırmıyız?
    askarda devam edebiilirsin bakımlara orda ölcerler vanosuda zaten modige baglayınca görurler zaten heb oraya gittigi için bilirler
    BOZBEY

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 325İX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    askarda devam edebiilirsin bakımlara orda ölcerler vanosuda zaten modige baglayınca görurler zaten heb oraya gittigi için bilirler
    giderim ozaman zaten yag bakımı suremde gelıo

redbaron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence herseye ragmen oldukca iyi bir sonuc masallah

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)