tam emin olmamakla beraber 1.08.9** yada 1.09 küsür
tabi pistin ıslak kısımlarının(özellikle apex giri$leri ve çıkı$ları) olduğunu belirtmeden geçmeyelim
Printable View
DEA kotu baya kotu son wırajdan oncekı kukalardan 2 sını altıma alıp galba headersla egzosun baglantı yerıne brz zarar wermısım ewe kadar traktor mode on geldim =((
passiona nazaran siganlar baya baya sık we dardı
1.09 yaptıysam bile helal olsn bana hıc memnun dııldım cnk =)))
geçmiş olsun combo olur böyle şeyler nolcak ;)
diğer organizasyonda görüşmek üzere ;)
ayrıca o kırmız evonun sesine bittim tukendim .....
emegi gecen herkeze tesekkurler
zaten yol yorgunlugu vardı birazda çoook fazlaca bekleme yaşayınca uyuyup uyanmak gerekti :)
emegi geçen herkese tekrardan çok teşekkürler organizasyon yapanlar baya koşturdu ve yoruldu.
Ayrıca evren'in pist çizgisini büyük sabırla anlatışına teşekkür ederim :)
Dün aranızda bulunamamanın üzüntüsü içindeyken sizin güzel bir gün gecirmeniz beni sevindirdi,pistte 2tane s2000 olacağını sanıyordum diğerine ne oldu? Organizatörler huu bitane daha bekliyoruz kar yağmadan :)
beyaz evo 7 yi kim kullanıyordu?
Beyler eve gelip kafamı koydum ve şimdi uyandım baya yorulmuşuz yaw :D az sonra zamanları gormuş olucaksınız kağıttan pc ye geçiriyorum ...
emegi geçen herkese teşekkürler aracı tanımadan bukadar oldu ve debriyacımda sorun oldugundan düzde tam gazlıyamadım viraclarda açıgımı kapatmaya çalıştım bu arada tolga eksik olmuş SELÇUK DEMİRKARA TÜRKİYE ehehehehe tekrar teşekkürler
Yarışı bende izledim çok güzeldi . Bidahaki yarışa bende katılmak isterim gerçekten emeği geçen herkesin eline koluna sağlık çok güzel bi gün oldu benim için :)
çok güzel bi gündü iyi eğlendik:D:D
telsiz calışmıyor tholl-ga :D:D
:onada bi çare buluruz yakında bende m3 alsam onlar iyi yanlıyo::
Sağol canum bekliyorum trafiğe kalma :)