|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Opel Insignia Turbo/Opel Astra Cdti
|
Sabahtan beri yaklasik 10 senelik ailecek kullanmis oldugumuz kredi kartlarinin call center yoluyla geri taleb etmemize ragmen bir sonuca ulasamadik hele garanti ve isbankasi sallamiyor bile resmen sinir kupu olduk geri almanin baska bir yolu varmidir? Tesekkurler
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
isbankası geçen ekstre yollamıstı 114 tl gibi bişi ve yıllardır kullanmıyordm kart ücretiymis aradım direkt iptal ettiler . ilkkez böyle bişeye denk geldim cok zorlanırım diyordm öyle olmadı. garanti zaten allahlık sitede bu olayla ilgili bir konu vardı okumanı öneririm orda gidceğin adresler ve yöntemler vardı.
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
kredi kartı sözleşmeniz 2009 dan önceyse , tüketici heyetine gidin ,kredi kartı aidat kelimelerini söyleyin, size bir dilekçe verecekler, bu dilekçeyi doldurun ve hatta son 3-4 yıla ait aidat bedellerini içeren extreleride temin edin, ve bankaya ptt iadeli taahütlü olarak gönderin, 1 ay içinde çözülmezse o ptt alındısını tüketici heyetine götürdüğünüzde geriye dönük dahi alırsınız paranızı, ama eğer kredi kartı aidat sözleşmesi 2009 (yada 2008 olabilir yalan atmış olmiyim) daha yeniyse malesef yeni sözleşmelerde bu madde mevcut.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Astra GTC
|
Garanti bankası kesinlikle iptal edemeyeceğini söyledi ...
Aradım kartı iptal ediyorum dedim Neden dediler Aidat dedim Tamam dediler iptal ediyorum onaylıyormusunuz Evet dedim onaylıyorum ![]() sİZİ Kredi kartı iptal bölümüne aktarıyoruz dedi Aktardı karşılığında bonus verelim kapatmayalım dedi OK dedim ![]() Ama gerçekten kapatacaktım blöf yapmadım yani anladı demekki adamlar
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
Otomobil: ES7
|
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Sikayet var sitesine yaz hic arama onlar seni arayip iptal ederler
__________________________________ JOHN COOPER PLAYS |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: W220 + florasan + vti
|
karar verin abi bonus bugun bonus yapıştırmış 45 tl yi gördüm ekstrede kesin bi yol belirliyelim de ona tabi olalım yaaw
__________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
|
#8 | ||
![]()
Otomobil: yok
|
![]()
__________________________________ Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
|
||
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
Bende aradım Garantiyi aidat sebebiyle iptal ediyorum dedim, aynı şekilde bağladılar onaylıyormusunuz dedi evet dedim çat kart iptal oldu kapatıldı
2011 itibariyle aidatlar konusunda durum farklı dediler __________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: FD6
|
Yarın 4 ayrı bankayla olan tüm irtibatımı kesip tüm kartlarımı iptal ettiriyorum.
Yarın cümbüş var ![]() İsterlerse 1.000TL bonus versinler kararım kesin.. Kanmam
__________________________________ Galiba benzini Gucci’den, elektriği Armani’den, doğalgazı Burberry’den alıyoruz. Başka türlü hem bu kadar pahalı olmaz, hem bu kadar güzel giydirilmez !!! |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: focus-1
|
hersene benim basima gelende kart ücreti sorunu.world kart kullaniyorum 8 senedir hersene kesiyorlar hemen ariyorum karti iptal ettiriyorum nedenini söylüyorum tabi.1 veya 2 gün sonra müsteri temsilcisi ariyor neden diye bende kart ücreti diyorum chip para olarak yatiralim acin diyorlar ok diyorum.ama en kötüsü hersene bunu yapmak zorunda kaliyor olmam bir seferde cözüm yok malesef
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
Otomobil: W220 + florasan + vti
|
![]() memurum ayağına bende bi gider yapıyım bakıyım ne olcak belki bahaneyle kurtulmuş olurum kalabalığından
__________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
|
bu enteresan olmuş .... arkadaşın dediiği gibi ben taksitli alışveriş yapmam pek taksitim yoktu fazla demekki harbiden kapatacağımı sezdi adamlar edit : En güzeli AXESS ... aidat gelir ararım direk aidatı iptal edin derim tamam derler
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: HDI @330nm
|
1- Bankanızın müsteri hizmetlerini arayarak,,(kredi kartı yada bankamatik kartı) geçmişe dönük hesap ekstrenizi istiyorsunuz,,(email,fax)
2- Gelen ekstrelerde kesilen yıllık aidat ücretlerini yada hesap işletim ücretlerinin çıktısını alıyorsunuz 3- İkamet ettiğiniz ilçeye bağlı,, tük.hak.heyetine gidip,,Matbu Evrak dilekçesini dolduruyor,, arka tarafına çıktılarınızı ekliyorsunuz,, 4- Pul parasını ödeyip (yazışmalar için alınıyor),, işlemin nezaman biteceği sorulup,,tük.hak.hey.telefon numararasını alıyor,, tşk edip ayrılıyoruz 5- Nasıl haberimiz olacak sorusunada,,Posta ile bize haber gönderiyorlarmış,,(gerçi bana posta hiç gelmedi,,ama arkadaşıma gelmişti) telefonla arada bir arayıp soruyoruz,, yada bulundukları binada sonuçları panoya asıyorlar,,gelsin paracıklar |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Tofaş Kartal 1.6
|
valla bende bundan 1 ay önce aynı böle bir konu açtım.Benden de finansbank yıllık kart aidatı diye para kestiler.Aradım geri vermiyeceklerini söylediler.Sikayetvar.com 'a yazdım ordan da mail geldi kart aidatı hakları falan vermezler diye.Sonraki ay kart ekstrası geldi ve kart aidatını geri iade etmişler bende anlamadım.
__________________________________ Biz Böyle Mutluyuz Son Düzenleyen individual; 27-09-2011 17:00. |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
sikayetvar.com şikeyeti olanların sorununu çözmek amaçlı değil iyi firmaların reklamını yapmak için kullanılıyor artık bana kalırsa
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |