|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: KALAS
|
İnternet bağlantılarında dünyanın en yavaş dosya indirme hızının Afrika ülkesi Kongo'da, en hızlısının ise Güney Kore'de olduğu belirtildi. Türkiye ise ortalamanın altında yer alıyor.
Pando Networks firmasının 224 ülkede 20 milyon bilgisayardan Ocak-Haziran 2011 arasında yapılan toplam 27 milyon indirmenin sonuçlarını kapsayan araştırması internet hızı konusunda ilginç veriler ortaya koydu. Araştırmaya göre, dünyadaki ortalama indirme hızı 580KBps. Türkiye 490KBps ile ortalamanın altındayken, ABD, 616KBps ile ortalamanın biraz üstünde. 2,202KBps ile Güney Kore liderliği alırken onu, Romanya (1,909KBps) ve Bulgaristan (1,611KBps) takip etti. Litvanya 1,462KBps ile dördüncü, Letonya 1,377KBps ile beşinci ve Ukrayna 1,190KBps ile altıncı oldu. Afrika, Güney Amerika ve neredeyse Asya ülkelerinin tamamı ortalamanın oldukça altında yer aldı. Afrika ise en düşük indirme hızının görüldüğü kıta olarak öne çıktı. Kongo, 13KBps ile en yavaş internete sahip ülke olurken, onu 14KBp ile Orta Afrika Cumhuriyeti ve 23KBps ile bir ada ülkesi olan Komorlar takip etti. chartsbin.com adresinde yer alan harita üzerinde diğer ülkeler ile ilgili verilere ulaşılabilir. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: clio rs 172
|
komşu bulgaristana bak be uçuyorlar
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: '11 Nissan Armada V8 - '00 New Beetle
|
2,202KBps ile Güney Kore
Aninda iner bunla filmler heralde ![]() Urdunde de 55-60kbps kullaniyorum Tr ye gelince ohh diyorum resmen |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Honda
|
Gerçekten bulgaristanda uçuyor ya sadece download için bile gidebilirim artık
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
TechWorks
Otomobil: billet
|
güya 8mbit var ama lafta sanırım sadece
hoş 10 yıl öncesini hatırlayıp şükrediyorum 56k ile mp3 indiricem diye debeleniyordum
__________________________________ eleştiri gizli hayranlıktır.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: subaru outback 2.0D
|
Bence birde fiyatlar bazında şükretmek lazım, geçen hafta Kıbrıstaydım; yanlış aklımda kalmadıysa 2mb internet için aylık 65 TL fiyat koymuşlar ve gene yanlış aklımda kalmadıysa en yüksekte 4mb bağlantı hazı var (onun fiyatını hiç yazmayayım)
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
Otomobil: ibiza 1.9tdi pd130
|
__________________________________ satılık pd130 ibiza http://www.techturkey.com/forum/otom...s-takasli.html |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Pro Cee'd
|
Besiktasta 8mbit ttnet var, torrentten veya sitelerden 800 900le dosya cekebiliyorum. 6.96 falan da testlerde cıkıyor. Gayet memnunum.
Ataköyde turkcell 3g vınn var, 3-4 aydır illallah ettim...Sertap cıkıyor yok balıkcı teknesinde yok tunelde cekiyor diye sıkıyor, ataköyün göbeginde 4. kısımda ana caddede cekmiyor. Birkac kez aradım, hem vınnı hem evdeki turkcell hatları kapatmakla tehdit ettim. Cünkü iphonelar da cekmiyor internet paketine bosuna para bayılıyoruz, edge ile baglanıyoruz. Aradılar falan, süper konusuyor kız vs acaip saygılı falan sonucta ataköy 4.kısımda baz istasyon yapımına hicbir site yanasmıyor vs dedi. Dogrudur da ataköy 4. kısımda genelde yaslılar vs oturuyor ve heryer agac ormanlık vs... Son bikac gündür 3g ara ara cekiyor, ona da sükrediyoruz. Az önce misal 5.72mbit cıktı hız, simdi edgee düstü. __________________________________ Tuned by EcuFast.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: '95 şahin
|
dünyanın en yavaşı değil, en pahalısı bizde
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
TechWorks
Otomobil: billet
|
7kb hiç göremedim 56kda 5 görünce deliriyordum
__________________________________ eleştiri gizli hayranlıktır.
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Onitsuka Tiger-Timberland-Fred Perry-Elle-Superga
|
Bu aralar kesilmeler oluyor başka yaşayan varmı ?
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: reklamlardan sonra gangster e21 :)
|
56k neydi be
flashget ile kanka olmuştum zamanında allahdan fazla sürmeden ADSL geldi
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
Otomobil: Yok
|
her gun goruyorum.Aslinda 3-4tte 3g fena cekmiyor ama sizin oturdugunuz bolumden olimpiyata giden yol ustu daha fena.hapishanenin kiricilari vinnlari cok etkiliyor diye duymustum. Bu arada turk telekom binasindaki baz istasyonu degil mi? __________________________________ psn: DAGHAN26 |
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
56K zamanında net kopunca dosyaya baştan başlıyordur. GetRight çıkınca ne sevinmiştik. Birde konuşmaya başlamıştı sonra.
![]() File Added. Starting the Download. Your File is Done.
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: ....
|
cem efendi çıkıp heide ye sulanmıyormu avrupanın alt yapısı bizim diye?
ee telekom orada o hizmeti görüpte isminde Türk ibaresine niye kazık atıyor? ilginç valla- |
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
Otomobil: Pro Cee'd
|
![]() Bu bikac gündür iyi yine 3g, bi ara full edge ile baglanıyorduk. Sikayetler ise yaradı sanırım, biryerlere bisey koydular. __________________________________ Tuned by EcuFast.
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: 06 Corsa 1.2 Twinport & 98 Civic vti
|
Hey gidi hey, 14400 modemle nete bağlanırdık
__________________________________ PRO STOCK GARAGE - 50 km/h hızla giderken 27 metre ilerideki yayaya çarpmadan durabilirsin, 60 km/h hızla aynı yayaya 44 km/h hızla çarparsın. |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Buraya babamın arabasını mı yazmam gerekiyor? :)
|
allah kongoya yardım etsin
komşuda harbi uçuyormuş ya
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
Otomobil: Yok
|
![]() Hapishane tam e-5e çıkan tarafta F tipi kadın cezaevi olması lazım ama bilmiyorum
__________________________________ psn: DAGHAN26 |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |