Sigortayı geciktirdiğinizi için ruhsatınız çıkmamış oluyor o yüzden gönderilmez. Bağlı olduğunuz emniyet müdürlüğüne noter satış belgeniz ve sigorta poliçeniz ile gidin hemen ertesi gün alırsınız ruhsatınızı.
Printable View
aracım çekme belgeli ve ruhsatı yok geçici tescil belgesi var muayeneye sokmak istiyorum ama son muayene tarihi belirlenemiyor.şimdi ben çekme belgeli haliyle ruhsat çıkarsam araca son muayene tarihi yazarmı üstünde ?
trafiğe gitsen bile seni önce vizeye sevk eder orda vizeye sokarsın ve tespit yaptırısın ek1 formu ile tekrar trafiğe gidersin ozaman yeni ruhsat çıkar.
Benimde bir sorum var.
Ben herzaman yaptığım gibi aracı aldığım gibi noter kağıdını sigorta şirketime faxlayacağım ve onlarda bana poliçemi faxlayacak 15dk içinde ve bu trafiğin sisteminde gözükecek ve şube bana yeni ruhsatımı postalayacak.
Ama ben aracı şehir dışından alacağım bu durumda eğer benim ruhsatım evime postalanmaz ise hangi şubeye gidip sormam gerekiyor evime en yakın olana mı?
Birde plaka değiştirmesem de ikametgahım istanbulda olduğu için vergim ve sigortam buna göre olacak. Onun dışında sıkıntı olmaz sanırım ?
Teşekkürler