|
|
#1 | |||
![]() |
Bi miktar nakite ihtiyacım var kredi ile uğraşmaktansa kredi kartı ile çekip 12 aya böldürebileceğim, kesintisi abartı olmayacak önerileriniz varmı? kuyumculardan taksit olunca abidik kubidik rakamlar çıkıyor.. İnternet sitelerinden veya bi mağaza önerisinde bulunacak, izmir içinden bu konuda yardımcı olabilecek birileri varmı?
çekeceğim rakam ort. 5000-6000 civarı.. World-Bonus-Maximum kartları mevcut |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 220-221
|
ankara ben genelde nakit çekimi %1.7 ile kırdırıyorum taksitide ona göre ayarlıyorlar
__________________________________ Satılık Kılcal Çiziği Bile Olmayan Garantili Blackberry Bold 9900
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
sahıbınden de sahte get ılan aç , sonra başka bır arkadaşın senın kartınla onu satın alsın , sonra sen yıne sahte bır kargo bilgisi gir, arkadaşın o kargoyu onaylasın ve para senın hesabına yatsın %7 ile nakıt sahıbı ol 12 taksit
__________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: yok
|
bankamatiklerden avans kredi çekebilirsin...
__________________________________ 1991 HONDA CRX - TOTALLED 1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD 1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD 1990 HONDA CIVIC EF - IN PROGRESS |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: ......
|
Ankara'da o sektörün yeri balıkçıoğlu işhanıdır.Telefoncular o işi yapar.. __________________________________ Önden ok gibi arkadan .ok gibi
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
Otomobil: 220-221
|
bir kere gece 4de paraya sıkışmıştım ulusta bir büfeden %8 le 16 milyar çektirmiştim adam gece o saatte parayı takır takır saydı verdi
__________________________________ Satılık Kılcal Çiziği Bile Olmayan Garantili Blackberry Bold 9900
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: clio 3
|
telefoncu ve kuyumcularda o işi çok rahatlıkla çözersiniz
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]() |
%10-11-12-13lere kadar razıyım ama daha üstü olursa zaten banka krediside ort. %13-15 civarına denk geliyor (dosya masrafı dahil) ama bankalarda uğraşmakta cabası.. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: r53 mcs
|
Bonusa 12 taksit 5000 tl çekip 4415 veririz
__________________________________ C R M performance E C U fast |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: --------
|
bizim kuyumcular 6.5 7 arası 12 taksit yapıyorlar
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: --------
|
yuzde 7den fazlası cok bence.herkez kafasına gore fiyat verir.iyice araştır pazarlık yap.
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
Otomobil: yok
|
__________________________________ 205 GTİ 16 V 1.9 Megasqurıet 1. 2. 3.
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Corsa 1.7 Dti - Honda Pcx
|
genelde kontör faturası kesen yerler yapıyor. bir kaçtelefoncu ile görüşün hangisi uygun yapıosa ona yaptırtabilirsiniz
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: x sechs
|
Alveriin Yeni Tad - SanalPazar %5 komisyon kesiliyor
sahte bir satış yap 5000 TL 4750 TL olarak geri dönsün daha önce yaptım peşin fiyatına 12 Ye böldükleri için extra bir faiz bindisi olmuyor... __________________________________ 15 AY KAPALI
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
sağolsun 34tb9544 nickli arkadaş ilgilendi ama istanbulda olduğu için şuan beklemedeyiz,
izmir'den ayar çekebilceğimiz bi yerler arıyorum.. bir iki telefoncu ve kuyumcu ile görüştüm verdikleri rakamlar pek uymadı, hala arayıştayım.. |
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
Otomobil: Astra Coupe 2.0T
|
__________________________________ Turbo Engine Astra Bertone Coupe Turbo [Stage 1] Powered by Opel Tech Service |
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]() |
|
|
|
|