ben alırım yaa, bmw yi istiyorum :( ama bunlar kendi değerlerini buluyodur hemen hemen sonuca gelindiğinde :( bide katılacaklar bellidir zaten, herkese açmazlar ki bunu :(
Printable View
ben alırım yaa, bmw yi istiyorum :( ama bunlar kendi değerlerini buluyodur hemen hemen sonuca gelindiğinde :( bide katılacaklar bellidir zaten, herkese açmazlar ki bunu :(
Sonucta adam borcunu odememıs ve elınden alınmış. Neden bu araclar alınmasın. Bunca yolsuzluk varken bu yolsuzluklardan rahat rahat ınsanlar para kazanırken bız parasını verıp aldıgımız araca neden haram gozle bakalımki.
Ağlayanın malı Gülene yar olmaz
ama birde şöle bir durum var alan mutlu satan mutlu ise sonuna kadar helaldir
çökmedikten sonra ticaretin her türlüsü yapılır
Tamam bu araçlar ihaleye çıkmasın, banka da alacağını alamasın, hatta alacaklarına karşılık haciz vs hakkı olmasın(haciz işlemi başlayınca krediyi çeken mağdur olmasın diye) bütün bankalar batsın sizler de mutlu olun, ama doğru düzgün ödemesini yapıp banka kredisiyle iş döndüren, ev araba sahibi olan, ayağını yorganına göre uzatan banka müşterilerinin kul hakkına girmek olmuyor mu böyle düşününce de?
Bunu 6 ayda bır bızım sıteye gelıp uye olarak reklam yapmaya calısan yarım akıllılara soluyorum .
Burdan sıze ekmek cıkmaz haydeeee ...