bisikletle radara gireriz sıkıntı yok :D
Printable View
bisikletle radara gireriz sıkıntı yok :D
oda oldu plaka yok diye ceza yazamadılar. hemde jetsky motoru takmış bisiklete :D
Bu bisiklet ile radara yakalandı - Sabah
"Polis 'sana birşey soracağım ama bana hiç yalan konuşma' dedi. 'Sen yarışcı felanmısın' dedi Bende kendisine 'Yok komiserim ne yarışcısı lahmacun serviscisiyim' diye yanıt verdim. 'Peki bununla nasıl 90 kilometre sürat yaptın' dedi. Ben kendisine 'eminmisin benim yaptığıma' yanıtını verdim. Onlarda 'Sende başka kimse burdan geçmedi' dedi. Biraz bende de korku olduğu için motor bacaklarımla gizledim görmesinler diye. Boşluğuma gelip biraz gaza dokununca anladılar işi ve ne var diye bunda sordular. Motor görünce bana 'Yalandan mı ? ceza yazalım yoksa motordan mı ?' dediler. Ancak ben itiraz ettim. 90 cc motora ceza yazamayacaklarını söyledim. Onlarda bunun üzerine anons geçtiler ve yazamayacaklarını öğrendiler. Motorum 100 cc'den yukarı olsaydı bana ceza yazacaklardı" şeklinde konuştu."
Bence hız sınırı 30 olan yerlerde söförler tek başına dolaşmamalı. Yanındaki yolcuyu indirip aracı ittirmeli. Söförde bir eli el freninde, ayağı fren pedalında geçmeli yolu.
Bisiklet alırım bitane 30 km ye düşsse Türkiyede Hem Spor Hem Daha Hızlı Giderim :D
sacmalık kullanmanın bi mantıgı kalmıyor motosiklet arastırıyorum alıcam yakında bi tane 100cclik :)
yok daha neler koşarak gideriz işe :D
yerleşim yerleri araları zaten full çukur tümsek oldugundan 30 km h yi geçme sansımız yok
valla dur kalk gitmektense 30 ile gitmeyi tercih ederim.