trafıkte gormustum suprayı heybetlı bır gıdısı vardı :)
Printable View
trafıkte gormustum suprayı heybetlı bır gıdısı vardı :)
70.000 usd mi? allah akıl fikir versin... :D tokyo drift filmleriyle gazlanmış, boklu japon.
eski ankara aracı tam emin deyilim ama rpm in ölen sağibinindi fiyat çok orantsız dolu olsa bişi dememde araç stok
bı tane vardı sıyah pert oldu sertan beyın eskı aracıydı galıba yeslkoydedydı
Bu beyaz ve İstanbuldaki sarı supra, her ikisini de Avustralya dan getirdi sarı supranın sahibi, yani ikisinin de ilk sahibi aynı kişi. İkiside sağdan direksiyonlu olarak geldi. Beyaz Antalya ya satıldı ve direksiyonu sola alındı.
Ama her iki araç içinde istenen bedeller bence yüksek... Sarı 2 yıl evvel 27.000 euro idi, ne oldu da 50.000 oldu bilemiyorum ?
beyaz supranın üstünde haciz felan yoktur :) kimse işkembeden sallamasın...
malın fiyatı bu alan alır almayan almaz...sizde 300-500milyon dolar isteyebilirsiniz çok takılmayın :)
Fiyat Biraz fazla olsada Zor bulunan ve çoğu kişinin hayallerini süsleyen bi araç..sarı mükemmel duruyor bu arada :)
Mal sahibinindir istediği parayı ister.
Ama önemli olan o parayı veren varmı?
ben 2. 3. arabama okadar para verebilicek biri olsam bir dakika düşünmezdim
Nette boyle birsey dolaniyordu birkac sene once.Gercek olsaydi bugune kadar bilen birileri cikardi heralde.
http://img35.imageshack.us/img35/515...5870508275.jpg
R34 yok..sehir efsanesi
Corvette c6 parasina supra pehhhhhh :D
Plaka fatos da gri 34 plaka r34 yatiyo diye bi soylenti vardi bikac sene once ama dogru mudur bilemem ama var diye tahmin ediyorum. Supra fiyatlarini yazanlar sasirmis sari yarisi fiyattan satisa cikti onceden :)
50.000£ -70.000tl verıcek olsam gıderım Japon ya dan alır getırırım gümrüktende gecirirm temiz bir araba sonucta