Acil şifalar , çok geçmiş olsun
Printable View
Acil şifalar , çok geçmiş olsun
kardesım gecmıs olsun.. yara ızı kalıcı olmasın dıe hergun dıkıslerın ustune krem sur..kurudukca sen sur kardesım ız kalmasın :(:( tekrar geçmıs olsun.. hamama gıt bı ara :D
Allah korumus. Gecmis olsun. İns kalici bir iz kalmaz. Yazdigima kizma ama her serde bir hayir vardir ve sanirim bu isin hayrida sigarayi birakman. Tekrar gecmis olsun
geçmiş olsun ..
Allah korumuş çok üzüldüm geçmiş olsun :( Benimde 17 eylülde bacagimdan garip bir böcek soktu o gece dinlenirken tüpten zehirlendim ertesi sabah ise ayağım çatladı şu an alcidayim Kendi kendime combo yaptın olum diyorum :)
aynen kanka senden sonra oldu işte sen uğradıktan sonra saat 2 ye geliyodu. saol allah razı olsun.
bu batikon dedikleri ilaç mı ? eyv hamama da gidicem bi iyileşiyim :D
aynen dedigin gibi abi bıraktım gibi bişey zaten , hiç canım çekmiyo.
Mustafa geçmiş olsun :( bir an önce sağlığına kavuşman dileğiyle, kendine dikkat et.
geçmiş olsun musti.gerçekten üzüldüm..
Kardeşim çok büyük geçmiş olsun :( hiç haberim olmadı istanbuldaydım bilseydim gelirdim,üzüldüm çok :(
tesekkur ettim sağolun allah kimseye yaşatmasın..
musti cok geçmiş olsn kardeşim allah daha beterlerinden korusun.
düşmeyi bilmek cok önemli bi ara kursunu bulup gitmek lazım. can havliyle napcağını kestiremiyip düşüyorsn...
berkay sanada cok geçmiş olsn combonun doruklarına cıkmıssın:)
Musti sende bu aralar nazar var herşey üst üste geldi birde biraz sadaka ver geçmiş olsun
Ah be kardesm cok geçms olsun ya :(
oha :(
kardeşim çok geçmiş olsun motor kazası üstüne sonra bu dikkat et kendine
gecmıs olsun allah korumus beterın beterı vardır..umarım yuzunde ız kalmaz :(
Acil Şifalar, Çok Geçmiş Olsun..
Geçmiş olsun acil şifalar dilerim,
tskler hepinize.. yüzmde malesefki kalcak :/
şimdi sana moral vermek felan istemiyorum ama ileride çok daha ilgi çekici oluyosun söliyim :D alnımda 7 yıllık 12 tane dikiş izi var öyle bir denk gelmiş ki filmlerdeki piskopat adamlar gibi duruyor iri yarı birisi olsam milleti çok fena keklerdim :D
dediğim gibi bende var ben çok seviyorum daha farklı duruyo :D ve bu izin aynısından kimsede yok ;)
geçmiş olsun..
çok geçmiş olsun,canını sıkma izin bi çaresi bulunur.. estetik olayı çok gelişti bilmiyorum şuan ki doktorların ne dedi ama halledilir büyük ihtimalle arkadaşımın dudağı yarılmıştı dikiş izi vardı halledildi..
Geçmiş olsun dikkat edin lütfen, benzer bir olay ile çok yakın bir arkadaşı kaybetmiştik, Rahmetli Cenk Koray'ın oğluydu.
Once sukretmen lazim,olucagi varmis olmus gecmis olsun kardesim kursun falan doktur
Kafanıza hiç takmayın düzelcek geçicek bir durum
Tekrar geçmiş olsun ucuz atlamışsınız
Geçmiş olsun umarım kalıcı bi hasar yoktur
Gecmis olsun acil sifalar
Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim :(
geçmiş olsun ....
geçmiş olsun...
geçmiş olsun allah şifa versin.
iz kalsın canını sıkma kalıcı bi hasar olmasın yeterki benimde yüzüme dikiş atıldı iz kaldı hiç dert etmiyorum çünkü elim ayağım tutuyor gözüm görüyor kimseye muhataç değiliz çok şükür.böyle düşünürsen sende dert etmezsin
Geçmiş olsun büyük bir şanssızlık allah acil sifalar versin.
Çok Geçmiş Olsun RABBİM Acil şifalar versin İNŞAALLAH kötü bi talihsizlik yaşamışsınız kesinlikle bir hayır vardır RABBİM kimseye vermesin..
büyük geçmiş olsun kücükken bende camdan iceri girmişim cok pis bi durum bilirim umarım bi an önce iyileşirsin..
Allah beterinden korusun dikiş izlerini de takma artık önemli olan kalıcı bir sorunun olmaması.
20 dikişten bişey olmaz canını sıkma bende 135 dikiş var 2aydır yatıyorum hareketsiz bir şekilde :D iyileşince geçer geçmiş olsun