|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: RX-8 R3 & FD2 HONDA CIVIC
|
Arkadaşlar Kpds sınavına girmek için önce 40 TL ziraat bankasına yatırdım fakat nasıl başvuracağım üniversitemden yardımcı olmadılar.Osym'nin sitesinde kayıt olmaya çalışıyorum fakat şifrem yok,nasıl şifre alabilirim.Bu konu hakkında detaylı bilgisi olanların yardımını rica ediyorum.
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
hocam lıse varsa cevrende gıdıp muduryardımcısından sıfre al sonra nette kaydını yap
fotonuda ceksınlersınav nezman buarada __________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. Son Düzenleyen gökan; 28-09-2011 23:43. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
TechTurkey
Otomobil: fio emo 95ps
|
Daha önce internet şifresi aldığın herhangi bir ösym sınavına girmişsen parayı yatırdıktan sonra internetten kendin yapabilirsin başvurunu.
Ama yok, fotonu çekmedilerse, daha önce internet şifresi almadıysan, kısaca epey zamandır ösym sınavlarına girmediysen ösym bürosuna gidip başvuru yapacaksın. fotonu çeker, başvurunu alır, 3-5 lira da orada alırlar. __________________________________ “ Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better. ” Samuel Beckett |
|
|
|
|
|
#4 | ||
![]()
|
Lise'ye gitsem halloluyorsa sorun yok o zaman.Sınav 20.11.2011 tarihinde fakat 5 Ekim'e kadar halletmem gerekiyor.
|
||
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
hocam bız kpss sınavı ıcın lısede her vatandasınn fotosunu cekıp sıfre verdık ama her lıse olmuyr cevrende anadolu lısesı varsa gıt bı sor
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
TechTurkey
|
OSYM sayfasındaki KPDS 2011 için verilen başvuru merkezleri listesi; http://osym.gov.tr/dosya/1-58338/h/b...dsaleskpds.pdf UDS-ALES-KPDS gibi sınavlara başvuru merkezlerinden başvurman lazım. Liseler olmaz. __________________________________ “ Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better. ” Samuel Beckett Son Düzenleyen o.b.k; 28-09-2011 23:49. |
|
|
|
|
|
|
#7 | ||
![]()
|
Hımm anladım o zaman yarın ders çıkışı en iyisi ösym bürosuna gideyim orada halledeyim zaman kaybetmeden,yardımın için teşekkürler.
|
||
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
Aaa bu arada Yeditepe Üniversitesi diyor ben okulda sordum bölüm sekreteri yardımcı olmadı..Okulda varmıdır ? bana yok dediler ne yaptıkları belli değil.
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
TechTurkey
|
Üniversitende OSYM şubesi vardır. Bölümün bilmez. Öğrenci işlerine OSYM şubesini sor. __________________________________ “ Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better. ” Samuel Beckett |
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Focus II Tdci X pack // Civic 1.4i S
|
unutulan veya yeni alınan şifre için liseler yapabiliyor diye biliyorum bende . 2-3 lira bişey istiyolar bilgine
ama dediğim gibi emin değilim bende . . .
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
|
Hmm valla ben henüz şifre almadım,fotoğrafımda yok yarın ösym şubesine okulda varsa sorayım yoksa Üsküdar'a gidicem büyük ihtimalle,yardımın için saol. |
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: ------------------- saxo vts blue (02) accord 2.4 blue (05)
|
yakın olduğun başvuru merkezine gidiyorsun (daha önce şifre almadıysan) orada foto çekip herşeyini hazırlıyorlar ve bitiyor.sınavında başarılar.
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
Okulda halledemiyoruz o zaman ? Üsküdar'daymış sanırım başvuru merkezi foto çektirip herşeyi orada hazırlıyacaklar o zaman,teşekkürler inşallah iyi geçicek.
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
Otomobil: ------------------- saxo vts blue (02) accord 2.4 blue (05)
|
![]() ingilizce seviyeni ölçmek içinmi yoksa iş içinmi düşünüyorsun? |
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
40 TL yatırdım ziraat bankasına.Başvuru merkezine gidip netleştiricem yarın.İş için düşünüyorum,lazım olucak.Ales'e de girmeyi düşünüyorum.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 01:29 ::::

fotonuda ceksınler

ama dediğim gibi emin değilim bende . . .