Kayıt ol

Eski 28-09-2011, 23:37   #1

ThUnDeRbErK - ait Avatar

Otomobil: RX-8 R3 & FD2 HONDA CIVIC

Kpds sınavı hakkında lütfen yardım

Arkadaşlar Kpds sınavına girmek için önce 40 TL ziraat bankasına yatırdım fakat nasıl başvuracağım üniversitemden yardımcı olmadılar.Osym'nin sitesinde kayıt olmaya çalışıyorum fakat şifrem yok,nasıl şifre alabilirim.Bu konu hakkında detaylı bilgisi olanların yardımını rica ediyorum.
ThUnDeRbErK isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 28-09-2011, 23:40   #2

gökan - ait Avatar

Otomobil: CİVİC / EJ9

hocam lıse varsa cevrende gıdıp muduryardımcısından sıfre al sonra nette kaydını yapfotonuda ceksınler

sınav nezman buarada

www.ilovemyek.com

Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir.

Son Düzenleyen gökan; 28-09-2011 23:43.
gökan isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 28-09-2011, 23:41   #3
TechTurkey

o.b.k - ait Avatar

Otomobil: fio emo 95ps

Daha önce internet şifresi aldığın herhangi bir ösym sınavına girmişsen parayı yatırdıktan sonra internetten kendin yapabilirsin başvurunu.

Ama yok, fotonu çekmedilerse, daha önce internet şifresi almadıysan, kısaca epey zamandır ösym sınavlarına girmediysen ösym bürosuna gidip başvuru yapacaksın. fotonu çeker, başvurunu alır, 3-5 lira da orada alırlar.

“ Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better. ” Samuel Beckett
o.b.k isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 28-09-2011, 23:45   #4

ThUnDeRbErK - ait Avatar

gökan´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
hocam lıse varsa cevrende gıdıp muduryardımcısından sıfre al sonra nette kaydını yap

sınav nezman buarada

Lise'ye gitsem halloluyorsa sorun yok o zaman.Sınav 20.11.2011 tarihinde fakat 5 Ekim'e kadar halletmem gerekiyor.

o.b.k´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Daha önce internet şifresi aldığın herhangi bir ösym sınavına girmişsen parayı yatırdıktan sonra internetten kendin yapabilirsin başvurunu.

Ama yok, fotonu çekmedilerse, daha önce internet şifresi almadıysan, kısaca epey zamandır ösym sınavlarına girmediysen ösym bürosuna gidip başvuru yapacaksın. fotonu çeker, başvurunu alır, 3-5 lira da orada alırlar.
Şifre felan almadım,fotoda çektirmedim ösym bürosuna mı gideyim yani yoksa lise'ye mi gidip başvurayım hangisinde kesin sonuç liseye gidip zaman kaybedeceğime,ösym bürosuna mı gitsem ?
Eski 28-09-2011, 23:46   #5

gökan - ait Avatar

Otomobil: CİVİC / EJ9

hocam bız kpss sınavı ıcın lısede her vatandasınn fotosunu cekıp sıfre verdık ama her lıse olmuyr cevrende anadolu lısesı varsa gıt bı sor

www.ilovemyek.com

Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir.
gökan isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 28-09-2011, 23:46   #6
TechTurkey

o.b.k - ait Avatar

ThUnDeRbErK´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Lise'ye gitsem halloluyorsa sorun yok o zaman.Sınav 20.11.2011 tarihinde fakat 5 Ekim'e kadar halletmem gerekiyor.

Şifre felan almadım,fotoda çektirmedim ösym bürosuna mı gideyim yani yoksa lise'ye mi gidip başvurayım hangisinde kesin sonuç liseye gidip zaman kaybedeceğime,ösym bürosuna mı gitsem ?

OSYM sayfasındaki KPDS 2011 için verilen başvuru merkezleri listesi;
http://osym.gov.tr/dosya/1-58338/h/b...dsaleskpds.pdf

UDS-ALES-KPDS gibi sınavlara başvuru merkezlerinden başvurman lazım. Liseler olmaz.

“ Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better. ” Samuel Beckett

Son Düzenleyen o.b.k; 28-09-2011 23:49.
Eski 28-09-2011, 23:49   #7

ThUnDeRbErK - ait Avatar

gökan´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
hocam bız kpss sınavı ıcın lısede her vatandasınn fotosunu cekıp sıfre verdık ama her lıse olmuyr cevrende anadolu lısesı varsa gıt bı sor

Hımm anladım o zaman yarın ders çıkışı en iyisi ösym bürosuna gideyim orada halledeyim zaman kaybetmeden,yardımın için teşekkürler.

OSYM sayfasındaki KPDS 2011 için verilen başvuru merkezleri listesi;
http://osym.gov.tr/dosya/1-58338/h/b...dsaleskpds.pdf
Yarın Üsküdar'a gideceğim dersten çıkınca teşekkürler yardımın için,gittiğimde heralde dekontu versem kayıt hakkında gerekli işlemleri başlatırlar dimi yoksa ben tekrardan form felan mı dolduracağım ?
Eski 28-09-2011, 23:50   #8

ThUnDeRbErK - ait Avatar

Aaa bu arada Yeditepe Üniversitesi diyor ben okulda sordum bölüm sekreteri yardımcı olmadı..Okulda varmıdır ? bana yok dediler ne yaptıkları belli değil.
Eski 28-09-2011, 23:51   #9
TechTurkey

o.b.k - ait Avatar

Yarın Üsküdar'a gideceğim dersten çıkınca teşekkürler yardımın için,gittiğimde heralde dekontu versem kayıt hakkında gerekli işlemleri başlatırlar dimi yoksa ben tekrardan form felan mı dolduracağım ?
Forma gerek yok. Dekontu istersen götür. Ama zaten TC numarandan sistemden görürler yatırıp yatırmadığını. Dekonta bakmazlar bile.

Üniversitende OSYM şubesi vardır. Bölümün bilmez. Öğrenci işlerine OSYM şubesini sor.

Eski 28-09-2011, 23:52   #10

sefayzJ11 - ait Avatar

Otomobil: Focus II Tdci X pack // Civic 1.4i S

unutulan veya yeni alınan şifre için liseler yapabiliyor diye biliyorum bende . 2-3 lira bişey istiyolar bilgine ama dediğim gibi emin değilim bende . . .
sefayzJ11 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 28-09-2011, 23:55   #11

ThUnDeRbErK - ait Avatar

Forma gerek yok. Dekontu istersen götür. Ama zaten TC numarandan sistemden görürler yatırıp yatırmadığını. Dekonta bakmazlar bile.

Üniversitende OSYM şubesi vardır. Bölümün bilmez. Öğrenci işlerine OSYM şubesini sor.
Yarın öğrenci işlerine uğrayıp sorayım o zaman,ösym şubesi varsa hemen halledeyim,teşekkürler yardımın için.

sefayzJ11´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
unutulan veya yeni alınan şifre için liseler yapabiliyor diye biliyorum bende . 2-3 lira bişey istiyolar bilgine ama dediğim gibi emin değilim bende . . .
Hmm valla ben henüz şifre almadım,fotoğrafımda yok yarın ösym şubesine okulda varsa sorayım yoksa Üsküdar'a gidicem büyük ihtimalle,yardımın için saol.
Eski 29-09-2011, 00:04   #12

brkkksln - ait Avatar

Otomobil: ------------------- saxo vts blue (02) accord 2.4 blue (05)

yakın olduğun başvuru merkezine gidiyorsun (daha önce şifre almadıysan) orada foto çekip herşeyini hazırlıyorlar ve bitiyor.sınavında başarılar.
brkkksln isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 29-09-2011, 00:11   #13

ThUnDeRbErK - ait Avatar

brkkksln´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
yakın olduğun başvuru merkezine gidiyorsun (daha önce şifre almadıysan) orada foto çekip herşeyini hazırlıyorlar ve bitiyor.sınavında başarılar.
Okulda halledemiyoruz o zaman ? Üsküdar'daymış sanırım başvuru merkezi foto çektirip herşeyi orada hazırlıyacaklar o zaman,teşekkürler inşallah iyi geçicek.
Eski 29-09-2011, 00:13   #14

brkkksln - ait Avatar

Otomobil: ------------------- saxo vts blue (02) accord 2.4 blue (05)

Okulda halledemiyoruz o zaman ? Üsküdar'daymış sanırım başvuru merkezi foto çektirip herşeyi orada hazırlıyacaklar o zaman,teşekkürler inşallah iyi geçicek.
ilk para yatırman lazım bankaya.sonra başvuru merkezine.en fazla 2dk sürüyor zaten.ordada bir ücret alıyorlar 2 3tl gibi.döner sermayeye gidiyor heralde
ingilizce seviyeni ölçmek içinmi yoksa iş içinmi düşünüyorsun?
brkkksln isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 29-09-2011, 00:23   #15

ThUnDeRbErK - ait Avatar

brkkksln´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ilk para yatırman lazım bankaya.sonra başvuru merkezine.en fazla 2dk sürüyor zaten.ordada bir ücret alıyorlar 2 3tl gibi.döner sermayeye gidiyor heralde
ingilizce seviyeni ölçmek içinmi yoksa iş içinmi düşünüyorsun?
40 TL yatırdım ziraat bankasına.Başvuru merkezine gidip netleştiricem yarın.İş için düşünüyorum,lazım olucak.Ales'e de girmeyi düşünüyorum.

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Konu Seçenekleri

:::: Şu Anda Saat: 01:29 ::::