|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 06 pug partnerr -05 honda civic ep2
|
s.a abiler uzun süredir bütceme göre araç arıyordum (mini cooper) fakat sebebini bilemediğimiz nedenle artan 2. el oto fiyatları benim araç alamamam için daha fazla mücadele ediyordu velhasıl kelam karşıma daha hayırlı bir kısmet çıktı ve uzun zamandır hayalini kurduğum semtten uygun fiyatlı bir dükkan buldum ve büyük bir borca girererek dükkanı satınaldım. Yaradan Yardım eder inşallah tüm paramı dükkana verdimuygun fiyatlı az yakıtlı bu aracı aldım bir süre buna binmem gerekecek sizden arzum jant lastik vs gibi külfetli aksesuralar hariç bu aracı daha sevimli hale nasıl getirebilirim hellaflush - jdmsticer-yere basmak vs vs... Araç bu arada 93 model 850cc dahiatsu cuore 2. sahibinden 57.000 de keçi gibi maşşllah yakıtı bilmiyorum ama
EKONOMİK DÜŞÜK YAKITLI Olur diye aldığım Aracım 25 krş yakıyor tam bir hayal kırıklığı sizce sorun nedir
Son Düzenleyen mcolgecen; 30-09-2011 00:46. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Dizel Spec Şahin - Quik ;)
|
çok şirin yapılınca dahada güzel olucak anlaşılan . Kazasız belasız hayırlı uğurlu olsun
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
TechTurkey
Otomobil: fio emo 95ps
|
Hayırlı olsun.
Zaten ucuz diye almışsın. Hiç para harcama bence. İleride satar, gönlüne göre birşeyler alır, hertürlü modu yaparsın inşallah. Yeni işyerin de hayırlı olsun. Bol kazançlar. __________________________________ “ Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better. ” Samuel Beckett |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: -
|
Maşşallah allah kaza bela vermesin gerçekten cok şirinmiş
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Dükkan daha önemli tabi,daha iyileri nasip olsun inşAllah.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: im şu anda yok.
|
Öncelikle hayırlı olsun.. Çok sevimli ve unodan daha mantıklı bi araç bence
Ama maddi durumlar bu şekilde sallantıdayken hiçbirşey yapmadan binerdim ben.. Sadece bi yay yapardım.. Birazcık alçak olsun diye Onun haricinde hiçbirşey yapmazdım.. Zaten kutu gibi araba.. Çok fazla şey yapınca sırıtır.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
ilginizden dolayı teşekkürler rabbim herkeze bol kazanç versin .. ben kesinlikle fiber tampon ekleri spoiler vs istemem bedava deseler bile yaptırmam aracın önünü cantürkde biraz düşürmek istiyorum fakat araç alçalınca direksiyon sertleşirmi ondan korkuyorum birde aracın aynaları çook kötü içeriden ayarlanmıyorve rüzgarda yerinde durmuyor f1 aynası güzel durur gibime geliyor
biraz basıp - f1 ayna - jdm sticer ile süslemeyi düşünüyorum hepsi bukadar
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
Otomobil: im şu anda yok.
|
![]() Aynaları işlevsellik olarak değiştirmek mantıklı.. Ama f1 aynası da sırıtır bence Uno aynası sağlamdır ![]() Bende nedense kendi arabam gibi sevdim ha öyle bakıyorum resimlere ne yapsam diye hahaha ![]() Hayırlı olsun ama.. Gerçekten çok sevimli geldi
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: mortgage izin vermiyo:D
|
maşallah araca kazasız belasız kullanmak nasip olur umarım
konunun takipçisiyim buarada benimde bütçe bu tarz araçlara uyuyo bu aralar ve hoşumada gidiyo. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Mini GP - BMW E93 320d - Yamaha R6
|
150tl civarına aslında cms vs. jant bulunabilir güzelde olur bence
__________________________________ PSN: ZGRERN www.MINIciyiz.biz
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
jantı bilerek almak istemiyorum aslında aracım şuan çok seri ve güçlü fakat ister istemez performası düşürüp yakıtı artıracaktır en önemlisi direksiyon sertleşecektir ayrıca bu aracın jant lastik ebatı 145-70-12 sattığım hondanın stepnesi gibi
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
|
olsun ben çook memnun oldum otobanda 120-130 gidiyor kereta rampa flan dinlemiyo maşşllah bende bukadar beklemiyordum
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: mortgage izin vermiyo:D
|
bikaç ay önce kırmızı bir maruti gördüm komple dip basık beyaza boyamıştı jantlarıda harikaydı ya bu araçlara karşı düşüncemi deiştirdi resmen basman ve bikaç sticker yapıştırman yeterli olucak bence
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
bir kaç güne kalmaz yaparım kısmet olursa ufak tefek rutujları var onları ve pasta cila yapıp cantürkde düşürmeyi planlıyorum araç hakkkında olumlu olumsuz görüşlerimi seninle paylaşırım..
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
mümkün oldugunca düşürüp birde arabanın her yerine belli düzende sticker yapman sevimli ve ilgi çekici olması için yeterde artar bile. ama jdm veya hella tarzı değil kendine özgü bişeyler
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] I ♥ My Primera!!! |
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
maşallah diyelim allah kaza bela vermesin .
__________________________________ kimisi yine dener , kimine boş yok. |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: 330ci cabrio, fluence(ecufast)
|
hiç bişi yapma gündelik bin boşu boşuna para vericeksin dükkan açmışsın arabayı düşünme Allah daha iyilerine binmeyi nasip eder inşallah
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
maşallah cok cici görünüyor
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Astra GTC
|
Aracınızda dükkanınızda hayırlı olsun Allah utandırmasın. Arabayı bence bu şekilde basabilirsiniz biraz beyaz olduğu için siyah saç jantlar güzel duruyor , cam filmi + sol çamurluk hella flush sticker güzel olur bence
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 01:29 ::::

EKONOMİK DÜŞÜK YAKITLI Olur diye aldığım Aracım 25 krş yakıyor tam bir hayal kırıklığı sizce sorun nedir