-
Dukkan oncelikle hayirli olsun Allah utandirmasin :)
Aracda hayirli olsun bole minikleri cok severim bendede marutti vardi kirmizi sac jantlarini siyaha boyamistim yaylari kesip indirmistim arkalarada ufak bir ayarla dusuyor american park ve xenon yapmistim ve acayip sirin olmustu :) en mantiklisi bunlari yapman olur beyaz daha guzel bide kazasiz belasiz binersin insallah
-
Hayirli olsun hem dukkan hem aracin. Dip bas yeter baska bisey yapma.
-
hayırlısı olsun hem dukkanınız hem aracınız ıcın. dukkan almanız ısabetlı olmus sonucta mını alsanız para kazandırmaz ama dukkan 2 tane de mını aldırır bakarsınız...
arac cok şirin gercekten 850 cc motor yakıt olarak ne yakabılırkı ? lpg varmı ? motoru gercekten dedıgınız gıbı sanırım ve kolay devır cevıren aletler japonlarda var bu tarz olaylar :D
bu arada bu araca bakarken baska favorı olarak gordugunuz aynı sınıf araclardan varsa p.m olarak atabılırmısınız ?
-
Maşallah çok sevimli duruyor. Bence fazla oynama yapmaya gerek yok :)
-
valla ne yalan söylim araçta gözüm kaldı maşallah ama hem dükkan hem araba allah utandırmasın
-
maşallah Allah kaza bela vermesin :)
-
maşallah çok güzel :) ben yerinde olsam jant felan istemiyorsan orjinal jantlarına az bi ofset veririm önünü bas arkaya güzel bir kamber ön çamurluğuda hella flush kapladın mı tadından yenmez :)
-
hayırlı olsun bende bunun amca oğlu olan marutilere bakıyorum 2-3 gündür:D
-
ilginizden dolayı herkeze teşekkkürederim hella flush uygulamasını sadece çamurluğa değildide vosvoslara yapdıkları gibi aracın komple kapı altlarını ve kapı içlerini Burberry stili ile kaplamayı düşünüyorum.
-
maşallah çok şirinmiş, sadece cam filmi yay ayna yeterli olacaktir. Eliniz bollaştığında birde şirin renkle kaplama yaparsanız çok daha şirinleşir.
-
maşallah.. bence hiçbirşey yapma.. bu hali ile gayet şirin duruyor.. allah bol kazanç versin hayırlı olsun yeni dükkanın
-
Bence rat style yapın derim bu araca çok yakışır.Dükkanınızda hayırlı olsun..
-
Hayırlı uğurlu olsun temiz görünüyor 55.000Kmde olmasıda çok iyi:) Nazar deymesin
-
jantlara bittim :D hayırlı olsun
-
dükkan alarak en büyük atılımı ve doğru seçimi yapmışsın...
DÜKKAN , araba satın alırda . araba, dükkan satın almaz der her zaman babam.
Bol kazançlar dilerim hayatının gerikalanını hayalini kurduğun arabalara sağlığın yerindeyken ve geç olmadan binersin inşallah
-
-
Olskool yapılırsa çok çok güzel olur.Kaplama hakkında yardımcı olabilirim.Gülegüle kullanın çok tatlı :D
-
Maşallah 10 sene kullandık şimdi yeni kasasını kullanıyoruz çok memnunuz.Bakımlarını aksatmaz isen hiç üzmez.Bizi o kadar sene hiç yolda bırakmadı.Hayırlı olsun
-
Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler :)