herşeyiyle en güzel askerlik aynı konumda olsan gene giderdim
Printable View
kaca kac gıttınız bende ordaydım :) bende sımdı sıkıntıdan gogle a acemı bırlıgımde bır komutanım vardı zonguldak devrekde sehıt olmus onunla ılgılı arastırma yapıyordum sızı gordum bızım sıteden ..alttakı arkadasda devrem :D
selam hangı boluktu devremsınız bende ordaydım ?
ozan senmısın ?sımdı msglarına baktımda ?
Acemilik:izmir /foça
usta b:siirt/eruh kom.bl.
84/4
acemilik: izmir narlıdere er eğitim 4
usta: bingöl 49nc i.g.tugayı tuğg.hbr.
325 KD İstanbul küçükyalı usta yeni levent harp akademisi
88/3 diyarbakır LİCE
yeni döndüm
1. Bölük (Sosyete) :)
* Deniz Ast. sanırım. Beyaz yüzlü olan. Bende gazetede okumuştum. Şöför adaylarını götürürken kaza yapmış otobüs. hatta o otobüsten iki arkadaş (şansa bak ikisinin adıda ozandı.) benim usta birliğime geldiler. Deniz ast. iki gözününde kaybetmiş kazada. daha sonra hastanede enfeksiyondan hayatını kaybetmiş diye duymuştum gelen arkadaşlardan.
vay kardesım benımmm ya :)
ya ozan duydugumda cok uzuldum hep aradım gogleda fılan bırsey bulamadım cok severdım deniz asteg.ni zeynep cassalinimi ne o kadının duvar dıye bır sarkısı var onu dınledıgımde hep aklıma gelıyor ve cok duygulanıyorum : ( egıtım alanının orda park vardı mıllet mangala gelırdı o sarkı ılk cıktıgında bır araba da calıyordu orda bıze dıyodu az kaldı sızde ozgur kalıcaksınız : ( o sarkıyı dınlıyordum gecen yıne aklıma geldı aradım senı gordum burda : )
1977/3 Tertip Kayseri 1 Komando Tugayı Hava İndirme Taburu
sorma kardesımmm : )
1986/2 tertip Edirne-Keşan da yaptım...