|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Abiye 458 İTALİA - Freelander II - W124 500 arıyorum
|
Pist yapmak için hazırda bulundurduğum arazi 50 dönüm çatalca gişelerin hemen paralelindeki su havzasıydı fakat arazinin hafriyat çalışmalarının maliyet doğurmasından ötürü kiralık veya satılık yeni arazi arıyorum minimum 50,000 m2 maximum 85,000m2 olabilir istanbul içinde veya çok yakınında olması gerekir fiyatına göre değerlendireceğim pist yapmak için herhangi maddi manevi bir engel bulunmamaktadır pistin tüm mali giderleri Yeşil gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi tarafından karşılanacaktır ve bütçesi hazırdır özgün dostumdan bu anketin yapılmasını ve ismimin herhangi bir olumsuzluk olabilme ihtimaline karşı gizli tutulmasını ben istedim fakat bunun için bir engelimiz kalmadı konunun tekrar gündeme getirilip fikirlerin tekrar alınması yardım edebilecek her arkadaşımızın bu konuda yardım etmesini bekliyorum yardım konuları şunlardır. Pist arazisi bulma ve üzerine yapılacak olan pist örneklerinin hazırlanması pist örnekleri ve tavsiyeleri herkese teşekkür ederim.
İyi bir şey için niyetlendigime inanıyorum inşallah tam istediğim gibi olur RABBİM utandirmaz edit: arkadaşlar aradığımız arazinin içinde 1100 metre düzlüğü yakalamamız gerekiyor en önemli özelliği bu lütfen buna dikkat edelim arazinin bir çephesi 1100 metre olsa genişliğide 60 metre olsa harika olucak tam aradığımız yer aslında bu __________________________________ İşsizliğin çok olduğu ülkemizde işçi bulamıyoruz. İşsizlik yoktur şükürsüzlük vardır. Son Düzenleyen emre yeşil; 30-09-2011 20:56. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
inşallah istediğiniz (miz) gibi olur,şimdiden bütün camia ya hayırlı olmasını dilerim
__________________________________ JoYTeaM
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Chevy Sonic
|
amin Allah yardımcınız olsun.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: SATILIK > "AOU" Honda Civic 1.4 is
|
Hayrlısı inşallah her şey sorunsuz bir şekilde devam eder...
herkes içinde iyi olacağını düşünüyorum |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: EK4 VTi SEDAN Sİ JAZZ ES
|
allah utadırmasın
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Golf BlueMotion
|
Hadi hayırlısı Emre , kulağımıza gelirse öyle bir arsa ararım. Allah utandırmasın.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Japon-Alman
|
İnsallah umdugunuz gibi olur
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: ZOZ c4
|
hadi hayırlısı
Allah kolaylık versin şimdiden... |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: hdi 68 hp
|
Cok guzel bir proje
İstanbul yakinlari derken ne kadar bir uzaklik uygun olur adapazari uzakmi kalir ? __________________________________ 206 1.4 hdi 68hp yavru mürekkep balığı ![]() powered by ecufast d.r. ecu powered by p.p.r. motorsport,,powered by imamoglu turbo powered by maxi powered by tdipower powered by ecutuned
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: fd6 civic
|
kolay gelsin, ailemizden birileri elindeki gücü bizler için harcıyor, teşekkür ederim..
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
hayırlısı olsun ...
Allah utandırmasın ... |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Astra GTC
|
İstanbul için çok iyi bir düşünce ve proje inşallah istediğiniz gibi olur
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
Haaaahahahha Demek Özgün ondan ben "aga bırak para babalarını biz toplaşıp pist alalım" dediğimde "karıştırma aga oda ii bi abimiz" dedi
![]() hayırlısı olsun, elimizden ne gelirse yaparız. Bi viraja ismimi verin puhahahah __________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: JJ Saxo évo-II
|
dostum girişiminiz için tebrik ve teşekkür ederim, Allah utandirmasin
__________________________________ Saxo évo : 13.824 sn. ![]() Piston Garage & OverBoost Garage Nazmi TOÇAK |
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Böyle birşeye sebep olduğunuz için önce ALLAH sizden razı olsun hayırlı olur inşallah.
__________________________________ Hayat ne garip dimi.? Konuşan odunlar, yürüyen kaşarlar falanlar filanlar.. |
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
buğra panpişim bahsettiğim buydu
![]() Allah hayırlısı ile bitirmeyi nasip etsin emrecim hayırlı olsun |
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
Allah yardımcınız olsun. Olurda elimizden bişey gelirse herzaman yardıma hazırız.
__________________________________ 'Songür Garage Team' - 'Utku SELAMOGLU' |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: EG Sedan Si
|
Tüm yarışseverlere hayırlı olması dileğiyle...
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: 106 gti
|
hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |