|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Range Sport - S2K - Cupra
|
uzun zamandır bursada bi çok yeri gezdim bi çok arabama iş yaptırdım ama adam akıllı 4 4 lük detaylı temizlik ve motor yıkama yapan yok sizin bildiğiniz bir yer var mı
__________________________________ -Kanka neden senin plakalar genelde ADA _? -ADA sahillerinde yaşıyorum hadi şerefe panpaa.... |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: hdi 68 hp
|
Bursada zymol var yeni acildi orasi cok cok iyi ilker abi sahibide
__________________________________ 206 1.4 hdi 68hp yavru mürekkep balığı ![]() powered by ecufast d.r. ecu powered by p.p.r. motorsport,,powered by imamoglu turbo powered by maxi powered by tdipower powered by ecutuned
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
tmmda bi çoğu arkadaşım abim zaten hepsi iyi insanlar fakat işçilik eksik
__________________________________ -Kanka neden senin plakalar genelde ADA _? -ADA sahillerinde yaşıyorum hadi şerefe panpaa.... |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: BMW 3.25Ci
|
Zymöl ürünleri iyidir.Marka olarak kalitelidir.Ancak tabiiki uygulayan kişi çok çok önemli.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: MK2b mJET
|
Uzun zamandır diyorum Bursa'ya sağlam bi meguiars tarzı biyer lazım...
Denedinizmi bilmiyorum ama Sonax anıt hiç yoktan iyidir. __________________________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: hdi 68 hp
|
ilker abinin orası çok iyiydi ama demekki eksikleri var biraz ben ilk zamanlarında mükemmeldi :S üzüldüm şahsen
__________________________________ 206 1.4 hdi 68hp yavru mürekkep balığı ![]() powered by ecufast d.r. ecu powered by p.p.r. motorsport,,powered by imamoglu turbo powered by maxi powered by tdipower powered by ecutuned
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
aslında dükkan sahibi kişilerin suçu elemanlarını seçmede diye düşünüyorum çünki neredeyse hiç biri kendisi birebir ilgilenmiyor buarada yanlış anlamışsınız zymol u denemedim daha ama kendimide kobay yerine koymak istemiyorum...
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
sana dedim kendimiz temizleyelim diye ama biz bir araya geldik mi anca icelim
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
|
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]() |
ama bi meeting yapak harun abinin orda temizleriz motor temizlemek için ilac var bende k20yi bal dok yala yapariz sonra içeriz karşisinda
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
fsmnin bir üst sokağında lifeland i biliyor musun? O sokakta var sürekli müşterisi oluyor. meguiars ürünleri kullanıyorlar. Orası güzel bildiğim kadarıyla.
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
|
)) FSM kücük bi cadde deil malum orayıda gidip görmek gerek bilmiyorum yerini bile....
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Z16LET
|
fsm burger arkası color cars bi ugra meguiars ürünleri kullanıyorlar fena değil fiko
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: cigerliREXS
|
sen getir sarışeyi ben bankanın kapalı otoparkında yalarım onun hertarafını
__________________________________ Pro Stock GARAGE ec 813 rexs rodaj bitti ......... |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: a3 2.0 (8P)
|
ilker abi kapattı orayı devretti yani.ozel sebeplerden dolayı.basta cok ugrasmıstı iscilik falanda iyiydi cok ucuza güzel seyler yapıyordu 4 kar koruma atıyordu.
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: a3 2.0 (8P)
|
bu zamanda kaliteli eleman bulmak cok zor dısardan kolay gozukuyor ama kaliteli eleman cok para istiyor.asgari maastan calısan adamda orda burda toplama cocuklar.bu yüzden oldukca zor.Fsm de mudanya cıkısına dogru burger king var onun arkasında bir yıkama var ismini unuttum onceden autowaxtı.oranın elemanları cok iyi sonra sahibi el degistirdi ama elemanlar aynı kaldı, orayı tavsiye ederim yada yalova yolundaki ziebart.ilk abi kapatmasaydı direk ilker abi diyecektim buttimin altındaki
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
kardeşler yıkama yalama güvenınızın eseri
kullanılan malzemeler araç yıkama için : mıntax bulaşık jeli kurulama için : eskı yırtık fanila iç temızlık için : kosla oksi ekşın lastik parlatma için özel formül : arap sabunu & camsil & kireçsiz saf su parlatma ve cila için : gaz yağlı eski yırtık fanila fıko işçilik on numara __________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: yokkinen
|
4 4 lük temizliği kendin yapacan yada 4 3 lük temizliği subaru anıt oto sonax ile yaparlar.
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: fn2 , evo
|
en güzeli kendin temizleyecen üç beş bira ile
__________________________________ livin' on the edge |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 01:31 ::::

)) FSM kücük bi cadde deil malum orayıda gidip görmek gerek bilmiyorum yerini bile....