|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Black&White GTR...
|
Birçok kişi turbolu aracını lpg ile kullanıyor ama lpg nin dezavantajları nelerdir?her turbolu araçda aynı şeyler geçerlimidir?Mesela benim aracımın sübaplar vs yağlanarak ayarlanıyor.sübap vs başka türlü ayarlanmıyor.bunu neden söylüyorum herkes bişey söylüyor lpg olursa yağlama da sıkıntı yaşarsın vs vs vs.Konu hakkında baya bir bilgili ve bunu kullanan bilen arkadaşların engin bilgileri sayesinde en iyi burda öğrenirim diye düşünüyorum.dezavantajları nedir?hangi marka tercih edilmelidir?takılınca ne gibi değişiklikler yapılmalıdır ya da yapılmamalıdır?Şimdiden herkese teşekkürler
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: opel corsa 1.3cdti-stock si
|
1 takacagın ürün prins zavolli ve telfex olmalı 2k civarı dır
2 taktıracğın yer cok iyi olmalı gerisinde sıkıntı olmaz ![]() yağlama falan sıkıntın olmaz bir tek takan kişi iyiolmazsa fakir zengin karışım sorunun olur __________________________________ İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: X16XEL '00
|
şehir kısmına türkiye degil de bir şehir adı yazarsan daha çok yardım alırsın. misal ankara olsa direk ahmet özbek e git derim. en iyi montajı orası yapar prins markasında.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
2k derken anlayamadım
prıns ılk dusundugum zaten.fakır zengın mevzusu ayrı bır nokta zaten.bıldıgım tek yer guvenebılecegım şaşmaz da var ama daha once guclu bır araca lpg taktılarmı vs bılmıorum
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
|
dedıgın yer neresı acaba? nasıldırlar bıldıgın yapılan arac vs varmı 250hp uzerı yapılmıs?
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
2K = 2000 Türk Lirası.
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
TechTurkey
Otomobil: fio emo 95ps
|
Yarın müsait zamanda geniş elden birşeyler karalayayım buraya.
__________________________________ “ Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better. ” Samuel Beckett |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
Otomobil: X16XEL '00
|
neyse şaşmazda özbek opel servisine git hocam. ahmet abi nerede dersen sana gerekli bilgiyi güzel bir şekilde aktarır. siteden forester turbosu olan arkadaş var mesela bildiğim wideband ile afr yi koruyarak mapping ini yapmıştı mesela orada. bunun dışında 2 tane daha vectra turbo aracında kullanan arkadaşım var. hem çok memnunlar hem de sorun yaşamadılar. ÖZBEK OPEL ÖZEL SERVİSİ Oto San. Sit. 1. Cd. 22. Sk. No:21 Şaşmaz Yenimahalle / Ankara (312) 278 47 70 310 77 35 Firma Yetkilisi Ahmet Özbek bu arada benim tavsiyem gündelik kullanırken lpg ile kullanman ama gazladığında benzin ile gazlaman. afr yi egt yi kaloriyi avansı vuruntuyu biliyorsan zaten ne demek istediğimi anlamışsındır. Son Düzenleyen Chatin; 30-09-2011 01:43. |
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
|
foresterı olan dedıgın yıgıtden bahsedıosun sanırım.msnde denk gelsek konusacam da yok ortalarda aynen soyledıgın gıbı yapmak ıstıyorum.gazlarken benzın gundelık bınerken gaz da bınmek ıstıorum.aracta zaten egt,afr,boost,oıl press vs hepsı var.artık o konularda sıkıntı yok sukur ogrendık onları.bılgılendırme ıcın tesekkur ederım not ettım bı kenara |
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: ETN88
|
sen garajın yanındaki dükkanı bilmiyosun sanırım uygun zamanda görüşelim ilk ağızdan dinle
__________________________________ 92' Mazda 121 swap bp engine ETN88 Her renk her araç için rötuş boyası --10TL--
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: honda vti
|
Ankaradaysanız tavsiyem BRC Mavidenizlerdir...
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: BlueAction VTI Carbon Şahin Polo TDI Ford Granada
|
Kanka mazda^ya taktırma ben sana sponsor olurum
1.8T motorlu audi tt'me prins Taktırdım şimdiye kadar yaptığım en iyi modifiye buydu koray bi sıkıntı cıkcağını sanmam |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Japon-Alman
|
Ankarada cok iyi bi dukkan varmis soyleyenler vardi
Ayrica prins ile sikinti yasamassin gc8 de yillardir Kullanan arkadaslar var |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Corsa OPC
|
Basçıncın 1.5 barın üzerinde ise Teleflex'e yanaşma.
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Impreza GC8 - Audi S3 8L - R21 Concorde - International Scout V8 4x4
|
quattro garage mesut abiye kendini teslim ediyorsun, ondan sonra arkana bile bakmıyorsun. Ankara'da 3-4 tane e39 m5 , skyline, supra , audiler vs. vs. lere lpgyi takan, AFR nedir bilen, sıfırdan ecu tesisatı bile çekebilen, Atiker'in eski arge uzmanı olan bir abimizdir.
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: GTR 200 - SUPRA
|
Gursel supra ?
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]() |
Tunalı teleflexde iyi. |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 01:32 ::::

prıns ılk dusundugum zaten.fakır zengın mevzusu ayrı bır nokta zaten.bıldıgım tek yer guvenebılecegım şaşmaz da var ama daha once guclu bır araca lpg taktılarmı vs bılmıorum

05412424032