istanbula yağmur yağmasın.
Printable View
istanbula yağmur yağmasın.
yok ben buna katılmıyorum
tabiki öyle olması lazım ama bizim insanımız gerçekten kabiliyetsiz ve "birşey olmaz" hayaliyle yaşıyor, resmen hayal aleminde .
sen 1 hafta eğitim veya 1 ay eğitim versen ne olacakki bunlara?
düşünelim bakalım...
kabiliyet yoksa
herkes kendini mika hakinnen
arabasınının gücünü 350 hp
0-100 ünü 5 saniye zannediyorsa
ne değişecek ?
eğitim şart elbette ama neyi eğitiyoruz? birazda o var
Bende anlamıyorum yağmur yağınca çok değişiyo herşey. Ne var la bunda. :)
Malesef h.sonuda hava aynı görünüyor, evden pek çıkmamak gerek
Bence en büyük sorun özellikle bayanlarda karşılaşıyorum ; araba kullanmaktan zerre kadar anlamıyor ama muhteşem araba kullandığını düşünüyor ve bişey olunca sinirleniyor :S Deli oluyorum bunlara ...
ayrıca asıl ak-*** kara-*** karda çıkıyor ortaya
yemeyen yağmurda da çıkmaz ona bakarsan
ama kar yağdımı donlar aşağı !
trafik olur diyemi çıkmıyor insanlar? yoksa kullanamam diyemi ?
hadi gerçek hangisi ?
biz her kış kar yağsada yanlasak diye bekliyoruz.
bunlar iş yerine geldiklerinde akşama kadar anlata anlata bitiremiyorlar meceralarını.
ay bi kaydım bi kaydım az kaldı ölüyorduk allah korudu valla, töbe bi daha karda arabayı almam aman aman
Terör estiren servis şoförleri,
Önüne bakmak yerine makyajını yapan kadın şoförleri,
Kendini sahil yolunda sanıp önündeki arabayla mesafeyi 20mt tutan ve şeridin akış hızını yavaşlatan sığırlar olduğu sürece, trafik dolu dizgin devam eder..
Bu tiplere napıyorsun anlamında korna çalınca da el kol hareketleri yapıyorlar.. Küfürle dümdüz gittiğimi aynasından görüyor ne söylediğimi anlıyor, gülüyor.. Böyle de şerefsizler..
Benden daha az sabırlı birisine denk gelecekler, o salladığı kolu alıp............
Valla ben kar yağdığında sırf bu kazmalar yüzünden acil bir durum olmadığı sürece Subaru'yu dışarı çıkartmıyorum.
İstanbul'da kar, yağmur resmen eziyete dönüyor. Bazen sırf karda eğlenmek için kışın eşimin amcasının yanına 3-4 günlüğüne Norveç'e gidesim geliyor :D (daha gitmedim ama amcası her gelişinde karda nasıl sürdüklerini anlatıyor, ağzımın suyu akıyor )
Orası yine istanbul az buçuk yine kullanıyorlar.
Burda yağmur 2 ayda bir yağıyo.Adam normal günde zaten 50 ile soldan gidiyo bide yağmur yağınca konulu animala dönüyo yollar ya
herkes yağmur yağdığında asfalt kuruymuş gibi performans sergiliyor
motor nasıl küçüklük avantajını kullanıp iki araç arasından geçerse her koşulda, cahil sürücü de arabasının büyüklük avantajını kullanarak onların yolu orası sanıp ona göre davranır.
Motorcularımız da yeterince bilinçli değiller bu konuda maalesef
Benim is geregi mesai mefhumum yok normalde ama trafik artik gunun her saatinde var...
8:30'da düzceden çıktım harem'e geldim ardakaş otobüs ile beylikdüzünden gelemedi :D
sabah ıkıtellı yolu uzerınde de kamyon devrılmıstı. bnde 30km lık yolu 55dk.da geldım.
motorlar nerden gidecek o zaman emniyet şeridine girmiyorum motorsiklete bile ceza yazılıyor şu an en sağ şeritten gidiyorum arkamda ki azrail gibi geliyor sıkışık trafikte adım adım ilerlerken şerit değiştiriceksiniz yanındaki araba bilerek ve isteyerek yolu kapatıyor sıkıştırıyor 2 şeritli yola 4 araba yanyana sığdırmayı başarabilen bir milletiz
ben arabadayken motor gördüğüm zaman kaçıyorum geçsin diye araba deyil ki bastığı zaman dursun.o yüzden motorlara öncelik tanımak lasım benim kanımca...
kısıklıdan kadıköye 40 dak. indim :D
Kazalara karışan araçlara bakıyorum sürekli, genelde şirket araçlarını ve gencecik saçları jöleli arkadaşları yada sarışın güzel ablalar görüyorum.
Ellerinde telefon anlatıyor birine abi öyle oldu abi böyle oldu.
Adam gibi araba kullanınca öyle birşey olması imkansız.
valla motorunda pek bi avantajı kalmıcak yakında şeritler o kadar dar ki arabaların arasına sığmıyo motor :D
beylikdüzünden çıkıp floryaya gittim geçende dur kalk dur kalk yapa yapa motoruma acıdım yemin ederim :D
beylikdüzü ve avcılara metrobüs çalışması bitene kadar hiç yolunuz düşmesin başka yollar seçin. beylikdüzü avcılar e-5i kullanmayalım.
şimdi okuldan çıktım eve geldim okulun önünde e5 te zaten kaza vardı bende evi yürüme mesafesinde tuttum bunların oluucağını tahmin edip :)))
kadıköye karşıdan arabasıyla gelen arkadaşların yorumu çıktığımızda su simit alalım gene 5 saate geceriz k.çekmeceye :))
artık yağmurlu ve karlı günlerde pansiyon hizmeti vericem :) :)
Bu millet utanmasa yağmurda saga çekip bekliyecekler fena tirsiyorlar yağmurda
Işıklardan dönücektim yeşil yandı yavaş yavaş ilerledim karşıdan gelen taksi fren yapmış kaya kaya geliyor :) geçti kırmızı ışıktan anca durdu ne yapıyorsun diyor :D ne desem boş :D
FLORYADA mınıbus takla attı arkdslar 1,5 saat once, resımlerını cektım aksam eklıycem. iş yerınden ekleyemıyorum
Bu sabah saat 7.30'daki kozyatağındaki 6 araçlık kazayı göreniniz olmuştur belki yahu adamlar kenarada çekmiyor geçmişler sol şerit kilit..
valla arif kardeşimizin vefat ettiği aracın resimlerini koydum az önce acı kayıp konusunda yani görüyorsunuz aracın halini. bence çok dikkatli olun arkadaşlar. aracı görünce yağmurda yaptıkları kazaydı aklıma geldiler hemen. gerçekten böyle konular bidaha açılmasın diye en azından çevremizdekileri elimizden geldiğince uyarmaya düzeltmeye çalışmak lazım. çok üzücü durumlar çıkıyor her allahın günü trafikte.
Azcik yagmur dustu 2-3 ay sonra, yine millet aptallasti. Otobanda 60-70 gitmeler. Agzina agzina kirarak gittim valla yapacak bir sey yok. Cok tirsarak kullanmak da is degil Istanbul'da.. Sacma sapan caddelerde trafik tikaninca yapacak bir sey yok zaten de.
bı yagmur yadı 30 dk geck kaldık okula:D
Ankara-İstanbul Gişeler 3 Saat
istanbul gişeler bahçelievler 2 saat
İSTANBUL Trafiği Mantıgın bitti yer işte :D
Araba sürmeyi bilmeyen insanlar yağmurda dışarı çıkmasa hiç trafik olmayacak valla. Siz gene iş saati gidip geliyorsunuz. Ben 11 de çıktım evden 4 te geri döndüm ama öyle böyle bir trafik yoktu yani. Bayrampaşa'dan Rami'ye 45 dakika sürdü.
lanet olsun vallahi tam yerinde konu olmuş yeditepe üniversitesinden 17:30 da çktım 20:15 de vatan caddesi aksaraya geldim.
yağmurda mümkün oldugunca cıkmamaya calısıyorum en güzeli istanbul dısı biryerde yasamak sıcak bakıyorum artık :)
Drift yapana serseri derler arabanın k.çı bi gram kayınca drek patlar kaza yaparlar... Bilinçsiz olunca insanlar herşey çok normal...
allahtan ev-iş yakın daha az para kazanıyım ama işim eve yakın olsun bu mantıktayım artık ben :D
kış geldi zaten artık bu saatten sonra havaların daha iyi olucağını sanmıyorum
ps3 donemi başlıyor yeni oyunlara gozatıyım ben :D