3500-4000 kişi iyimser olmuş abi. Trafikte her sene yaklaşık olarak 10bin vatandaşımızı kaybediyoruz.
Printable View
sabah ıkıtellı yolu uzerınde de kamyon devrılmıstı. bnde 30km lık yolu 55dk.da geldım.
motorlar nerden gidecek o zaman emniyet şeridine girmiyorum motorsiklete bile ceza yazılıyor şu an en sağ şeritten gidiyorum arkamda ki azrail gibi geliyor sıkışık trafikte adım adım ilerlerken şerit değiştiriceksiniz yanındaki araba bilerek ve isteyerek yolu kapatıyor sıkıştırıyor 2 şeritli yola 4 araba yanyana sığdırmayı başarabilen bir milletiz
ben arabadayken motor gördüğüm zaman kaçıyorum geçsin diye araba deyil ki bastığı zaman dursun.o yüzden motorlara öncelik tanımak lasım benim kanımca...
kısıklıdan kadıköye 40 dak. indim :D
Kazalara karışan araçlara bakıyorum sürekli, genelde şirket araçlarını ve gencecik saçları jöleli arkadaşları yada sarışın güzel ablalar görüyorum.
Ellerinde telefon anlatıyor birine abi öyle oldu abi böyle oldu.
Adam gibi araba kullanınca öyle birşey olması imkansız.
valla motorunda pek bi avantajı kalmıcak yakında şeritler o kadar dar ki arabaların arasına sığmıyo motor :D
beylikdüzünden çıkıp floryaya gittim geçende dur kalk dur kalk yapa yapa motoruma acıdım yemin ederim :D
beylikdüzü ve avcılara metrobüs çalışması bitene kadar hiç yolunuz düşmesin başka yollar seçin. beylikdüzü avcılar e-5i kullanmayalım.
şimdi okuldan çıktım eve geldim okulun önünde e5 te zaten kaza vardı bende evi yürüme mesafesinde tuttum bunların oluucağını tahmin edip :)))
kadıköye karşıdan arabasıyla gelen arkadaşların yorumu çıktığımızda su simit alalım gene 5 saate geceriz k.çekmeceye :))
artık yağmurlu ve karlı günlerde pansiyon hizmeti vericem :) :)
Bu millet utanmasa yağmurda saga çekip bekliyecekler fena tirsiyorlar yağmurda
Işıklardan dönücektim yeşil yandı yavaş yavaş ilerledim karşıdan gelen taksi fren yapmış kaya kaya geliyor :) geçti kırmızı ışıktan anca durdu ne yapıyorsun diyor :D ne desem boş :D
FLORYADA mınıbus takla attı arkdslar 1,5 saat once, resımlerını cektım aksam eklıycem. iş yerınden ekleyemıyorum
Bu sabah saat 7.30'daki kozyatağındaki 6 araçlık kazayı göreniniz olmuştur belki yahu adamlar kenarada çekmiyor geçmişler sol şerit kilit..
valla arif kardeşimizin vefat ettiği aracın resimlerini koydum az önce acı kayıp konusunda yani görüyorsunuz aracın halini. bence çok dikkatli olun arkadaşlar. aracı görünce yağmurda yaptıkları kazaydı aklıma geldiler hemen. gerçekten böyle konular bidaha açılmasın diye en azından çevremizdekileri elimizden geldiğince uyarmaya düzeltmeye çalışmak lazım. çok üzücü durumlar çıkıyor her allahın günü trafikte.
Azcik yagmur dustu 2-3 ay sonra, yine millet aptallasti. Otobanda 60-70 gitmeler. Agzina agzina kirarak gittim valla yapacak bir sey yok. Cok tirsarak kullanmak da is degil Istanbul'da.. Sacma sapan caddelerde trafik tikaninca yapacak bir sey yok zaten de.
bı yagmur yadı 30 dk geck kaldık okula:D
Ankara-İstanbul Gişeler 3 Saat
istanbul gişeler bahçelievler 2 saat
İSTANBUL Trafiği Mantıgın bitti yer işte :D
Araba sürmeyi bilmeyen insanlar yağmurda dışarı çıkmasa hiç trafik olmayacak valla. Siz gene iş saati gidip geliyorsunuz. Ben 11 de çıktım evden 4 te geri döndüm ama öyle böyle bir trafik yoktu yani. Bayrampaşa'dan Rami'ye 45 dakika sürdü.