|
|
#1 | |||
![]() |
arkadaşlar yakın bir arkadaşımız bu arabayı almak için istanbulda.bu araba hakkında fikirleriniz nelerdir
Honda Civic 2.0 Type-R 2007 Model 49.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 57424422 __________________________________ ..::Project01 Garage::.. Pro Tuner ![]() ..::ECU FAST ADANA Bölge Bayii::.. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
araç siteden k0213 nickli furkan arkadaşımızda yada yakınında. daha öncesinde typer46 nickli abimizdeydi. öncesinde griydi kaplama yapıldı. eski plakası 06 R olması gerekir. detaylar için onlarla görüşmeni öneririm.
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
kaplaması felan hiç sorun deil kazası ne durumda değişeni varmı motor alt takım iyimi o önemli. saol bilgi için seko
__________________________________ ..::Project01 Garage::.. Pro Tuner ![]() ..::ECU FAST ADANA Bölge Bayii::.. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: turbo trans....R - peugeot 103 spx-vectra B
|
ne çabuk satılmış vay canına
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
muhtemelen mkt n arkadaş almstır arabayı
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
araç uzun süredir satılıktı
__________________________________ Ekn garage |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Akpil....
|
serkancım sagolasın benim eski aracım ben sinandiye bi arkdaşa sattım az önce baktım satlıklara satılmış alan arkadaş burdansa gerekli bilgileri veririm.
__________________________________ Türkler öyle bir millettir ki,hayatta bir tane bile kalsa devlet kurup intikamını alır. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: K11a - whooperS
|
Sinan diye bi arkadasımızdaydı hatta s2000le takaslamıslardı vs . sonunda satılmıs
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |