Nasıl yani ya asıl hoş olmayan görüntüler çıkmasın diye böyle bir uygulama oldu sınır gelicek zaten büyük ihtimalle %10
Printable View
Ya şimdi millet oraya karısıyla kızıyla gidicek. Mesela inönü. Millet kazandan geliyo oraya kafa güzel. Bi laf falan atcak. Karışcak ortalık... Yaşanmayan şeyler değil...
pehh benimi bekledin ne yaptın
Konu ile alakası yok ama hala eşitlik eşitlik diye bir taraflarını yırtan bayanlar var oysaki bir çok konuda erkekleri sollamış durumdalar daha ne olmasını bekliyorlar acaba.
kadın ve çocuklara bos yerlerin %5 i kadar yer verilecekmiş
Buna göre fb statında 531 adet bilet vermisler fenerium üstte.
Federasyonda tanesine 10tl ödiyecekmiş.
Bu arada 3 büyüklerin macına rakip taraftar alınmıyacakmıs galiba doğrumu degilmi bekleyip göreceğiz.
olay kotalı. sonrasında bence uygulama güzel neden bu kadar ters acıdan bakıyorsunz yok cocuklar iyi bayanlar kötü yok bayanlar iyi cocuklar kötü... bana kalırsa en güzeli fiyatları alta çekiceklerdi boş statlara oynamamak adına 40-50 lira bi maça vermek bazen cok koyuyor haliyle eşdi yeğendi birisyle gitsen bir maçtan 100 tlye cıkamıyorsun oda en basit hali..
16 yaş altına ücretsiz olmasını anlarımda , kadınlara ücretsiz olmasının mantığını bir türlü çözemedim ben.
Bu fedarasyonun yaptık oldu mantıksızlığı ile devam. En sonunda kimse gitmesin daha iyi...
Kadınlar küfür etti mutlaka ceza lazımdı.
Cezalı maçlara çocuk ve kadınlar serbestti tamam boş olmasından birilerini dizginlemek için deneme amaçlı yapılmış birşeydi tamam kabul edilebilir,deneme süreci sonuçta...
Ama sen eşitlikden bahsediyorsun sonra bu kişilere bütün maçlara serbest olmadı !.. :cool:
ankaragücü galatasaray maçında sanrım 500 civari kadın cocuk alnmıs. ve kapalı tribune alınmıs gelenlerin cogu galatasarayı destekleyince polis onları boşaltıp gs tarafına alms :) yani uygulama hayatta geçmiş ama eksik olms iyiki ankaragüclüler gaza gelp hepsini kesmemiş :D