User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
61 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Ae86 yi alayim mi kararsiz kaldim.

hasan çağri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ae86 yi alayim mi kararsiz kaldim.

Bilmiyorum takip edeniniz yada denk geleniniz var mi bu aralar sahibinden de bir ae86 var mavi, projelik basligi ole satilik.

Kendisi cok eskilerden beri tanidigim arkadasima ait ve durumunu biliyorum aracin alinip yapilmaya cok uygun eli yuzu tutar bir araba.

ailevi sebeplerden dolayi suan kullandigim auris i satip gonlumdeki diger arabalara uzanamiyorum ama bu arabayi alip elimdeki nakiti kullanarak gonlumce yurur hale geyirebilecegime inaniyorum. yani icimden aurise masraf yapmak gelmiyor o parayi bu araba icin kullanabilrim ve icime sinen bir arabaya sahip olabilirim diye dusunuyorum.

kingpin'nin golf projesi gibi uzun soluklu ozenli bir is yapmak istiyorum. Biliyorum evdeki hesap carsiya uymaz vs vs ama zaten aklimdakiler sunlar;

komple soyulup adam gibi boyanacak, gerekli tadilatlar ve yalitim yapilacak.
    Uygun bir motor ile abartmadan tatmin edecegini dusundugum gibi yurutulecek (gerekirse dif ve sanzumanda eklenebilir listeye)
    coilover, gergiler, fren sistemi ile gunluk kullanilabilecek ama duzgun yurur yapilacak,
    kabin icinde on gogus tadilati yapilacak ic kisimda kaporta gozukmeyecek sekilde kaplacak 2 koltuk ve kemer ile kullanilir bir kabin haline getirilicek.

Aklimda araba+ 10 kusurlu bir rakama bu isi halledebilecegim gibi bir fikir var.

arabaya ve ustune harcayacagim parayi aurise harcasam hem degmeyecek hemde icime sinmeyecek, aurisi satip ustune koysam istedigim arabalari gece alamayacagim alsamda hala para harcamam gerekecek ( bugeye yada evo8 ) ki zaten aurisi satamiyorum.

Bu yapacagim fikir bana mantikli geliyor cunku sonucta iyi para harcasamda icime sinen kendi istedigim gibi bir arabay sahip olacagim.

siz ne dersiniz?
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    seni yapan mühendisin doşaklarını boynuma dolarım beeee

hondafit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o ae86 ya bakan çok oldu ama kimse almadı hala duruyormu bilmiyorum ama ona para harcayacağına mustafa abinin ae86sını al bence hem 4age motorlu hemde tertemiz.amacın drift değilse ae86 alma bence.proje istiyorsanda golf mk1 yada mk2 alıp toplayabilirsin

Kakus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben olsam Auris'i satıp AE86 falan almam... Ayrıca o ilan şu an yayımda değil, ama arkadaşınınsa olay başka...
    K.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    auris i satıp ae86 projesine girişmem ben açıkcası

daha başka araçlara yonelinebilir diye düşünüyorum proje vs yapmayı duşunuyorsan

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

_sinan_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yorumlara bakınca düşündüm benmi yanlış anladım ama konu sahibi ben aurisi satıp ae86 alıcam dememişki , aurisi satmadan ae86 alsammı demiş , eğer aurisi satsam bile kenardaki parayı üste koyunca istediğimi alamıyorum demiş..

neyse bana kalırsa hiç girmeyin derim , eski araba toplamak çok fazla zaman nakit emek ve ön önemlisi sabır gerektiriyor , onun yerine araba+10 koymak yerine dendiği gibi satılık beyaz olan var 20.000tl isteniyo onunla ilginemek daha cazip duruyo bana kalırsa..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zaten auriso satmayacagim. evde suan iki tane arac var bizi babamin erasi biri benim auris. aurise gunluk biniyorum ruhsati benimadima olsa zaten satip ustune para koyup bugeye bakicam :-)

ae yi alip tamamen kendime yapicam. drift spec e yakin olucak ama gunluk de binebilecek ayarda haftasonu falan.

Golf o kadar cok var ki ve hayalimde olmayan bir arabaki istemiyorum. Ve elimde baslamaya hazir arabada var. malzemeleron bir kismida :-)

Hazir yapilmis araba almak hic istemiyorum. cunku o baskasinin hayalinde yarattigi araba benim degil.

yeterince sabrim ve projeye yettirecek kadar nakit imkanim var allahin izniyle. sanirim giricem ben bu ise :-)

Arac surekli dibimde sahibini 12-13 yasindan beri taniyorum.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ozaman bu projeye girişilebilir çok rahatlıkla imkanın uğraşıcak vaktin varsa

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Tayfun-E30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cagri o ayarda bi arabanin soyulup kaportasinin vs yapilip boyanmasi duzgun olucaksa minimum 4 lira ki iyimser bir rakam.. Onun disinda kilit alinmayacaksa ae86nin anlami nedir kilit lazim motor lazim yuruyen lazim lazim oglu lazim.. Bence ae86 tr sartlarinda biraz klasik araba toplamak gibi.. Aurise harcamanin sacma oldugu konusunda bende sana hak veriyorum ama toplamak icin baska bir araba dusunebilirsin bence kafandaki diger fikirleride paylas... Bisiklet toplarken ne kadar kolaydi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla bisikletle alakasi yok. evde 2 bisiklet var toplasam benim auristen pahalilar :-) ama parca az toplamasi kolay.

bakalim bide araba deneyecegim gonlumdeki gibi bisey olsun diye.

ae86 alip hep drift yapicak halimiz yokya cok guzel german style ae lerde mevcut. ben tarzini seviyorum acikcasi.

bakalim memoyu gazliyim ben iyice

hakan_41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olaya biraz duygusal yaklaşıcam ama bence hayallerinizin peşinden gidin, araba + 10 lirayı gözden çıkartmışsanız ( yani bunu verebilecek bir gücünüz ve ise ) neden olmasınki ? ama bunlara rağmen iyi düşünmeniz lazım, biz sizin iş durumuzunu bilmiyoruz ( en az azından ben ), hani arabayı alırsınızda ilerde bir sorunla karşılaşırsanız baş edebilecekmisiniz, eski araçların dertleri çok olur sizde bilirsiniz.. maddi imkanınızında iyi olması lazım

motor,diferransiyel,coilover,egzost,kaporta-boya gibi masraflarınız olucak bunları kafanızda planladığınız 10 lira ile gerçekleştirebilecekmisiniz onu düşünmek lazım bide.

saygılar..

CagkaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    10 büyük ihtimalle işe girdikten sonra yetmeyecektir ama şimdi o aracı bulmuşsunuz hayalinizmiş eğer o aracı alıp yapmazsanız veya başka bir araçla uğraşırsanız içinizde hep bir AE86 kalacaktır.

Bence o aracınn hep aklınızda olmasıdansa kapınızda olması daha iyidir kolay gelsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zaten tutar araba + 10 degil 10 kusur :-) yani 15 te olur 19 da. ama zaten esas para verecegim kisim boya ve moto olacaktir bakalim. ilk memoyu kandirmakta :-)

volume81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araba+10 aşırı iyimser bir rakam olur AE86 için hayal ile başlayıp hüsran'a uğramaya gerek yok

kingping ile bende mesajlaştım fakat mk2'nin ae86'ya göre parçasının daha az ve pahalı olmasını geçtim kingpin'in bu işte uzman olması bile 10k TL'nin çok çok üzerine çıkmasına sebeb

diyeceğim şu ki 10K TL ile ae86'ya girişilmez

bu arada mk2'nin parçaları AE86'ya göre daha ucuz ve daha bulunabilir bunu baz alarak kingpin bana şuan'a kadar motor hariç 23K TL harcadım daha'da yiyor demişti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herşey o yanlama videolarıyla başlamıştır.göze hoş gelip bende alayım ulan bırtane yapayım fln gibisinden. ülkede düzgün parçası yok,birşey oldumu hayatın kargoyu beklemekle geçer diye düşünüyorum. hiç gerek yok fantazılere.

oytun200sx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alıcağın araç hangi mavi ae86? çanakkaleden gelme mavi ? tempra farlı,ferrari stoplu?ae92 önü olan mı? eğer kafaya koyduysan bence alıp toplamış kişilerle görüşmen daha mantıklı olur.Özellikle Ankara'dan sana çok yardımcı olabilcek kişiler var...

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaça alacaksınız bilmiyorum ama eksikleri olan dedemin ae86 ya forumda 1500lira verdiler ona göre satmak isterseniz fiyatı düşünün
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    al abi direk al derim, hatta birde body kit satan biri var Shine AE86 gl style hybrid frp full bodykit - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 49490818 buda çok yakışıyor.
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

M U R A T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence eldeki aurisi turbolamak daha keyifli olabilir güzel bir beyinle mis gibi binilir ki ae86 toplamak gerçekten zor olsa gerek ben hala tr de yurtdışındaki örnekleri gibi toplanmış ae86 göremedim

bykarakus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence basina bela alma derim s13 toplamayi hic dusundunmu ??
    Bykarakus^^^

34 CHT 01
    34 LVN 21

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)