|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: benzin israfı 560SEL , c4 hdi
|
evlilik sonrası şehir içi kullanım için ikinci araç gerekecek , belki öncesindede alınabilir , max 10ooo e ne alınır?
C4 te 560 ta yerlerinde duracak.Onun için boyutu koltuk sayısı hiç önemli değil.Hoşuma gittikten sonra tek kapı da olur sw da ![]() Minimum gereksinim enjeksiyonlu motora sahip olması (sıralı için) , ve lpg de az yakması...Abs de önemli ama hiç olmadı yapacak bişey yok.Klima olmasada olur ![]() Düz otomatik farketmez.Çok karışık oldu dimi ,işte bende bu karışıklığı giderip şimdiden bikaç model belirleyeyim diye açtım konuyu...prelude dan 306 ya , bravoya , mondeoan impreza sw'a çok enteresan araçlar var bu fiyat aralığında.Eli yüzü düzgün , ''satılmaz''kaygısı düşünleden alanabilecek piyasa arabası olmayan , az yakıp arıza çıkarmayacak ne alınabilir?biraz piyasa araştırması amaçlı açtığım için her yoruma her araça şu olur şu olmaz diye yaszmıycam pek.Ama yorumlarınız önerileriniz önemli benim için..Ama kafama yatanları ekliycem zamanla en başa...yazdıklarım ararsından bulaşmamam gerekenler varsa uyarabilirsiniz ilk aklıma yatanlar bravo otm. , practica , eg civic otm. , prelude otm. , accord otm. , mondeo 1.6 , 306 otm. vss........... Son Düzenleyen Ahmet Saraçoğlu; 30-09-2011 14:42. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
97-98-99 Doğan SLX 1.6ie Ön İki Cam Otomotik,Hidrolik Direksiyon,Enjeksiyon,Sis Farı,Çelik Jant
Yan Vermek Paha Biçilemez
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Lancer
|
mazda practica...
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
rıdvanın dediğine ilaveten megane coupe alabilrsin arkadaşm aldı yakn zamanda cok temiz bir megane coupe sanrım 99 modeldi. sanruf deri koltuk falan vardı
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: is
|
bence 1.5 ex
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Megane 3 DCi 140 ps
|
abi bırak doğanı şahini.. güzel bir klimalı palio al.. 2000-2001 model..
__________________________________ kervan ters dönünce uyuz eşek başa geçer...
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: focus tdci ghia 109hp 240nm
|
mazda 323 family sedan 1.5 injeksiyonlu
__________________________________ History; 96 corolla 1.6gli 114hp+ 98 civic 1.6ies 120hp+ 00 civic 1.4is 90hp+ 07 focus 1.6tdci 109hp... |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
soner abi o dediğin arabadan iyidir doğan slx
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
|
|
|
|
|
#10 | |
![]() |
karar kendisinin bizimkisi sadece bir öneri ![]() Ayrıca 10Tane Palio Eder Doğan SLX
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
Fiat Palio 1.2 16V EL 2001 Model 11.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 59987041
bu 11.750 demiş ama 10.000 e buna yakın bişeyler bulunur.. artık atın abicim hayatınızdan doğanı şahini broadway'i.. yıl 2012.. bu arabalar artık tarihin tozlu sayfalarında yer almalı.. __________________________________ kervan ters dönünce uyuz eşek başa geçer...
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
soner abi
o paraya en sorunsuz doğan slx e binilir hiç doğan slx in olmadımı abi ? 98 üstü
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Japon-Alman
|
Tawingo al haci renaulT
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
benim olmadı.. arkadaşlarımın şahinine doğanına çok bindim. az çok bilirim nasıldır.93 yılında doğan SL çıktığında hayrandım o arabaya.. ama devir o devir değil.. zaman teknoloji değişti.. doğan dediğin arabanın motor teknolojisi 1960'lardan kalma..
__________________________________ kervan ters dönünce uyuz eşek başa geçer...
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Bir de Proton'lara bak.
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
Kuş serisi ile ilgili fikirlerinize katılıyorum..Ama geğil kuş serisi ; palia bile günümüz teknolojisinin standartlarını çok gerisinde gözümde....Bence fiat ta minimum en alınabilir araçlar marea brava bravo dur..
Bu arada biraz piyasa araştırması amaçlı açtığım için her yoruma her araça şu olur şu olmaz diye yaszmıycam pek.Ama yorumlarınız önerileriniz önemli benim için..Ama kafama yatanları ekliycem zamanla en başa...yazdıklarım ararsından bulaşmamam gerekenler varsa uyarabilirsiniz
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
106 quıcksilver alırdım ben olsam
__________________________________ |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Carbon STİ
|
Mazda iyidir guzel tercih o paralara
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
Teknoloji'ye Ayak Uydurmak için para gerek şimdi mesela doğanın 1 çift far fiyatı 60TL orjinal opar ön tampon sisli 40tl arka tampon 30tl motor tamiri baştan aşşağıya sıfır olmak üzere 1milyar gidiyor palio'dan bir karşılaştırma yapsana abi.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |