|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Pug 206 CC
|
arkadaşlar gecen gun ufak caplı bı kaza gecırdım. exper panjurun ve fanın, klıma radyatorunun baglı oldugu panelın auto kıng tarafından tamır edılecegını soyledi. panelin ayagı kırılmıs, fan calısırken balans yapıyor panel sallanıyor.. bana tamır olacagını soyluyorlar bende tamır etmek ıstemıorm sıfırını ıstıorm sıfırını vermıolar bana. ne yapmam lazım. 2000 lıra verıp kasko yaptırıorz parcamızı degısmıolar aramadıgım yer kalmadı genel mudurluge kadar aradım ama degıstırmıolar parcaları ne yapmam lazım...
__________________________________ pugmodder
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Toyota Auris
|
Malesef artık böyle oluyor hatta değiştireceği zaman yan sanayi ucuzu var ise onunla bile değiştirebiliyor.
Yani ya sev ya terk et usulü. hep bana hep bana. __________________________________ rezil oldum. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: hangini yazsam daha zengin gösterir acaba?
|
allah göstermesin benim aracımda kaskolu kaza falan yaparsam tamir olabilicek parçaları kendi elimle kırıcam söz verdim kendime böyle bir düzen varmı ya bi kaç tane çakalın yüzünden iyi niyetli insanların başıda yanıyor boşunamı kasko yaptırıyoruz bu saatten sonra bu düzen değişmez bazı yerlerde insiyatif almak gerekli, oldu ben sıfır araç alıcam 1500 kaskoya kaza yaptım tampon delindi yamuldu ısıt düzelt kakala gitsin hesabı acayip sinir oluyorum böyle konulara...
__________________________________ Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor ) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Mercedes Capacity
|
Yetkili servislere de teslim ettiğinizde de bu şekilde mi muamele yapılıyor?
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Varbişi :)
|
aracı yetkili servise veriniz. ipe ipe ipe ipe karşılamak zorundalar. auto kinge vermeyin. bakın yaptırabilirsiniz demiyorum. ipe ipe yapmak zorundalar diyorum. yani mecburlar başka alternatifleri yok. yetkili servise verirsin onlarda karşılamak zorunda kalır. siz kasko ile muhatap olmayın servis sizin adınıza takip etsin
__________________________________ Şehitlerimizi unutma! Unutturma! |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
aynen servise ver aracı.megane varken vermiştim servis degıscek demıstı parcalar gerek yoktu duzeltılebılırdı kabul etmemısler duzeltılsın demiş karsı tarafın sıgortası.ama yan sanayı parça falan yok tbai en azından servis
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: 2.0R, Corsa cdtı
|
Anadolu sigorta bunu hep yapıyor mahkemeye vereceğini söyle kırılan bozulan vs. aynısını yerine koymak zorundalar
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Pro Cee'd
|
Servise de verseniz autokinge yönlendirebiliyorlar yine de.
Özellikle tampon konularında falan. O nedenle kaza yaptıgınızda biraz da siz parcalayacaksınızki tam degisim olsun. Dogru birsey degil belki ama dünya para veriyoruz, .bnelik yapmasınlar. __________________________________ Tuned by EcuFast.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
Allah bu kaskoyu başımızdan eksikte etmesin muhtaç ta etmesin. Hepsi doladırıcı valla. Tamir ettirme hakları var ama yan sanayi parça takma hakları yok.
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: KALAS
|
Arkadaslar policenizde mini onarim ve plastik parca tamiri oldugu icin ve policede sozlesme oldugu icin sigortanin insiyatifine kalmis Biz hasar durumuna degisim veya onarim karari veriyoruz
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Toyota Corolla(E12)
|
eksper gelmeden far ayakları,tampon,radyatör ayakları vs kendiniz parçalayın kendileri istiyorlar bunu çünkü auto king far ayaklarını ısıtıp falan b.k gibi bişe yapıyor.
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
poliçende yazıyormu oncelikle ona bakmalısın
benim poliçede yazmadığı için ben değiştritmiştim zorla
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Gecici Zman Tabanvay :)
|
babam dobloylo kaza yapmıştı ön tampon herhagi bir prüz yoktur alttan girmişti amortisöt kırıldı felan gittgimizde tamponda degişmişti
ön ızgarayla beraber
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
walla dun ve bugun ıcınde saatlerce telefonla genel mudurluk ,acente, exper arasında gorusme yaptım bagırdım cagırdım ama sonuc degısmedı... artık boyle dıolar tamır edılcek dıye bısey demıyoruz dıolar tamır edılırse edılecek edılmezse degıscek dıolar... zaten aracım auto kıng te degıl kendı kaportacımda fakat adamlar parcaları geldıler aldılar... auto kıngı resmen sısteme sokmuslar... onlardan tamır olmuyor dıye bır maıl gıtmeden yenı parcaları yollamayacaklarmıs ve onuda gectım dıger parcalarımın tedarıgınıde yapmıolar kac gundur bu sıkıntı yuzunden... ama ben dedıgınız gıbı yaptım adamlar parcaları almaya gelmeden hepsını baya bı hırpaladım... yıne tamır etme yoluna gıderlerse kaportacıma tembıh ettım takarken kır dedım... kısacası anadoludan kasko yaptırdıgıma bın pısman oldum benı boyle sacma sapan ıslerle ugrastırdıkları ıcın... artı olarakda ıstemeyecektım ama sınırden kaskonun tum olanaklarını kullanmaya karar verdım arac ıstedım 1 hafta verdıklerı aracın ..nasını aglatıcam...
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
bu arada draggerın dedıgı gıbı servıste olmasıda bısey ıfade etmıyor artık auto kıng yıne gırıormus devreye
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Yok
|
valla daha fazla hasar ver derim ufuk,bunlara müstehak
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
müstehakkı ne müstehak insanlar arabasında can tasıyor bunlar tükürükle parça tutturmaya calısıyorlar bı yerlerden kar edelim diye... ben sonuna kadar kıllıgımı yapacam... bakalım hangı taraf daha yaman cıkacak
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
AutoKing'e git. Elemana 2 paket sigara ver. Yazsın raporu.
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
hiç sanmıyorum yapacaklarını... ama soyle bısey varmıs heralde... yaptıkları ıs 2 yıl garantılıymıs... yanı yaptıkları parca bıda kırılırsa kendı ceplerınden yenısını gonderıormus auto kıng... onlarada o sekılde bı ıslem yapıcaz heralde... kırıldı dıcez ya nasıl ıs yapıosunuz
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |