fotoları ben göremiyorm varmı görebilen
Printable View
fotoları ben göremiyorm varmı görebilen
tek tek link alıp yapstırdım ancak öyle acıldı yanlız arabanın sağ kapıdan bi darbe var engin kaza anını gördnmü bilmiyorm ama birisi vurup ordan aşşağı ucurmus gibi
bu yol ayrımında cok kaza oluyor, yol iki tarafada tek şerit ayrılıyor öncesindeki yolda 3-4 şerit genişliğinde muallakta kalan çok olduğu için bu tarz görüntüyü görmek bu ayrımda haftadan haftayı aratmıyor
normaldır yagıslı havada cok kayganlasıyor yol yazık olmus
inşallah kımseye bişi olmamaıştır cok kötü bi durum ..
İnşallah kimseye birşey olmamıştır yağmur haricinde yolunda azizliğine uğramış olabilir
o yol okula giderken sıkıntı yaratıyordu ara ara dalanlar önümüze kırardı yada ilkkez arabayla giden arkadaş olunca orada illaki uyarırdım sakat bi yol oğuzhanın dediği gibi.
gerçekten çok kötü bir kaza olmuş, inşallah herkes iyidir.
hepsi aynıdır demiyorum ama transitçiler azmış durumdalar spor araç kullanır gibi gazlıyorlar hele okul servisleri özellikle yazık o çocuklara birşey olursa araçlar gereksiz hızlılar ..
bence bu aracın şöförünü iyice bi sopalamak lzm...alakasız bir yerde o arabayı devirmiş:rolleyes:
inş cana gelmemiştir
umarım kimseye bişi olmamıstır, dıkkatlı olmak lazım yagmurlu hawalarda
İnşallah ölen olmamıştır yaralılarada allah şifa versin..
Bu virajı iyi biliyorum çok tehlıkelı bir viraj biraz hızlı girmesı yetmiş..
allah kımsenın basına kaza vermesın.Ama dıkkatsızlık yuzunden baskalarının canını rıske atmak sinir bozucu bıde servis aracı yani.ıns kımsede önemli bırsey yoktur.
okula giderken bende kaza oldgnu gördüm malesef çok kötü bişey allah kimsenin başına wermesin inş can kaybı yoktur..