|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: ilk sahibi TEYZEDEN SAXO VTS (Sold)
|
evet arkadaşlar 106 devrini kapadıktan sonra deli dana gibi araba bakıyorum ama bir türlü karar veremedım ne alacagıma..bu aralar aklımda 307 var ve %90 kararımı verdım araştırma yapıyorum + ve - leri ile beni aydınlatırsanız sevınırım..benım duydugum cok elektronık arıza verıyormuş lpgde randıman vermıyormuş falan filan..ama kullanıcıları daha iyi bilir..tecrübelerinizi reel bir şekilde banada söylersenız ona göre bi karar verıcem acıkcası..şimdiden teşekkürler..bu arada aklımdaki modeli en full paketli olan xt premium triptonik yada 1.6 xs tek kapı..
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: -
|
lpg ile randuman alan komsum var sadece benzin göstergesi saçmayabiliyor . Elektronik gösterge sorunuda bsi beyni ve com 2000 arızası veriyor .
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: civic
|
2002 model 1.6 xs kullandım full olanından..
Brc gazı kendim taktırdım şehir içi Ankara'da 18 19kr. yakıyordum ve hiç bir problem yaşamadım.. bende 106gti sattıktan sonra aldım, içi ohh be dedirtse de gaz tepkisi çok üzdü ilk başlarda beni ![]() eğer şanslı değilsen elektrik aksamdan falan çok sıkıntı çekebilirsin, eğer şanslıysan benim gibi 1 far ampülüyle de yırtabilirsin biraz tangur tungur, arka tarafdan gelen kronik ses var.. sinyal kolu terse atıyor genelde.. gündüz yol bilgisayarını biraz zor görebilirsin.. ampül patlatır.. sinyal far park plaka gibi.. içi çok geniş sunroofu baya büyük, far sensörü yağmur sensörü büyük rahatlık
__________________________________ . |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: -
|
Bsi beyni komple elektronik sistemi aracın yani marş basmasından farların açılmasından silecekleri çalıştırmasına yarıyan alet yatağımın altında 1 adet bozuk duruyor hala düzeltilebilir belki diye
![]() Com 2000 de bildiğimiz sinyal kolu ünitesir oda bir süre sonra yavşıyor bu hayatın ızdırabını diyerek salıyor çayıra . |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: bemeve
|
1.6 110hp hdi alırsan lpg falan uğraşmazsın hiç, az yakar çok kaçar. 6-7 ay kullandım TolgaEsentepenin dediği gibi ampül patlatma olayı dışında masraf çıkarmadı. arkadan takır tukur çok ses gelir onun dışında sıkıntısı yok 307lerin..
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: E46 3.16Tİ Compact
|
Yaklaşık 2 sene XT modelini kullandım. Yağmur sensörüyle ilgili bi sıkıntım vardı kafasına göre çalışıyodu, Kolu değiştirdim sorun çözüldü.Konfor olarak iyi bir araç yanlız arkada oturanlar böbrek taşı dökebilir. Çok fonksiyonlu bir araç olup bence makul fiyatlarda alınacak araçlardan birtanesi diye düşünüyorum.
__________________________________ - The Ultimate Driving Machine.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
dizelede güvenemiyorum kardeşim ya tanıdıkta olmadıktan sonra dızele pek yanaşmam yarın birgün araba bakımsız cıkar km düşürülmüş olur serviste kaydı olmaz anlayamayız elimizde turbo enjektor ne bilim pompa bozar ugrasmayalım yanı..
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: ---
|
Arka amortisörler kısa(kısa derken hareket kabiliyeti olarak) bu sebeble çukur vs geçtiğinde amortisör dibe vurabiliyor hem ses yapıyor hemde amortisörleri sıklıkla patlatmana sebeb oluyor.
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
yok çukur zaten bizim işimiz biraz kamyon yazısı gibi oldu ama çukura düşmem genelde..ama bi sorun olrsada %20 civarında sertleştiririm..
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: vts II
|
2004 ve 2006 2 tane hdi 307 m oldu özellikle 1.6 110 luk olan gayet tatmin ediciydi bir depo ile 1300 gördüğümü hatırlıyorum. ufak tefek elektrik arızaları olucaktır manuel tercih etmenizi öneririm.
__________________________________ Alta düştüm diye üzülme, üste çıktım diye sevinme.. |
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
Otomobil: civic
|
muhtemelende arka amortisörlerim patlak bindim ve patlak sattım alakasız bi çukura düştüğünde önde ses yokken arkada kıyamet kopmuşcasına çıkartıyor sesi alışıyor insan bir süre sonra model fiyat donanım olarak en başarılı arabalardan birtanesidir 307
__________________________________ . |
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
Otomatiğinden uzak dur derim.
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
bu arada benim arabamda manueldi
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
|