|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: OnitsukaTiger -_-
|
Tarihinde ilk kez ABD resmen uzaylı var dedi ve elinedki en önemli belge olan Roswell olayının belgelerini dağıttı.
Şaka değil arkadaşlar zamanında hava balonu diyen ABD şimdi yüzseksen derece çark etti evet o bir uzay gemisi idi ve içinde de uzaylı vardı ele geçirdik dedi ayrıca internette gördüğünüz o uzaylı otopsileri falan hep gerçek The memo that 'proves aliens landed at Roswell'... released online by the FBI | Mail Online FBI ın basına dağıttı belge burda bir kaç saat önce koyuldu sıcak sıcak: FBI — Guy Hottel Part 1 of 1 Uzay gemisinin neye benzediğini bile açıklamışlar. Buda o çok merak ettiğimiz uzaylıların neye benzediği nin görüntüsü yıllardır gözümüzün önünde idi: ![]() Dünya dışı varlıklara inanlar için sanırım sevindirici haber Not:haber eski yeni olmuş bişey değil ben yeni gördüm sadece orda yazmışlar fbı ın basına dagıttıgı belge sıcak sıcak falan die o ilk açıklandıgı zamandan bahsetmiş __________________________________ Ey Türk, gökte yer çökmedikçe, altta yer inmedikçe senin dilini, senin dinini, senin töreni kim bozabilir, titre ve kendine dön ! Son Düzenleyen Designer; 01-10-2011 04:35. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
|
arkadaşlar belgeler gerçek siteye bakarsanız gov uzantılı ne demek oldugunu biliyosunuz heralde devlet kurumları alabiliyo sadece gov.şoktayım o_O
__________________________________ Ey Türk, gökte yer çökmedikçe, altta yer inmedikçe senin dilini, senin dinini, senin töreni kim bozabilir, titre ve kendine dön ! |
|
|
|
|
|
#3 |
|
TechWorks
Otomobil: billet
|
Bin bin bin gidiyoruz
__________________________________ eleştiri gizli hayranlıktır.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Japon-Alman
|
İsin ucunda abd var inanmak icin erken.
Ben inanmiyorum sahsen |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
Ylansada amçları ne acaba onca yıl inkar edip sonra bi anda yalan söyledik demeleri tuhaf
__________________________________ Ey Türk, gökte yer çökmedikçe, altta yer inmedikçe senin dilini, senin dinini, senin töreni kim bozabilir, titre ve kendine dön ! |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
bunlar uzay gemisi gibi şeyler yapıp ülkeleri istila eder askerleriyle
uzaylı kılıgında sonrada petrol çalar hehuaehau sonrada uzaylıların işi der
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
TechWorks
|
fotoğraftaki abi niye uyuyor? yetkili biri sanırım
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
![]() bi olay vardı 1950 lerde maksika roswell e ufo düştü cart curt diye once gasteler ordunun elinde 2ceset ve ufo var diye manşet vurdu ertesi gün ordu hayır sadece meteoroloji balonuydu dedi kapadı konuyu.Bi ton görgü tanığı çıktı gördük gördük diye o zamandan beri tartışılır bu yatan abimiz o gün düşen mekikten çıkarılıp otopsisi yapılan abimiz.Önce video sahte dendi şimdide fbı evet oldu die belge açıklıo tuhaftır
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: r53 mcs
|
__________________________________ C R M performance E C U fast |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
TechWorks
|
zamanında iki cesete otopsi yapacaz adamlar bizi rahat bırakmıcaklar o teknolojiyle oldu k prolu type r gibi gider yaparlar adama
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
abi valla şu geçen gün paylaştığım foton kuşağı ile ilgili yazıdan sonra gaza geldim okadar çok şey araştırdım ki aklı duruyo insanın apaçık kanıt var resmen neler donuyo kim bilir ne olsa inanırım valla
__________________________________ Ey Türk, gökte yer çökmedikçe, altta yer inmedikçe senin dilini, senin dinini, senin töreni kim bozabilir, titre ve kendine dön ! Son Düzenleyen Designer; 01-10-2011 07:51. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
TechWorks
|
kendini daha verimli uğraşlara ada kesin kanıt olmadan görmeden boş kalır bunlar
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
Kesin kanıt abi kuşkuya yer bırakmıyo bildiğin basına açıklıyo herifler almanya ingiltere rusya bi ton ülke lak diye açıklamış ufo belgelerini 3günde çok acaip şeyler öğrendim valla
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: ......
|
Demek 2012'deki maya takvimine göre uzaylılar tarafından dünyanın sonu getirilicek.
Kan davası spec.. __________________________________ Önden ok gibi arkadan .ok gibi
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
Bak buda olabilir
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
Nöööördüüünn emmooolluuuuu
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: Turbo Besmele.
|
Beni tanıdılar, siz kaçın...
: )) Son Düzenleyen Kakus; 01-10-2011 08:23. |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: 206Quik & e36 Coupe
|
uzaylıların olduğuna inanıyorum ama işin içine ABD girince kesin bi bit yeniği vardır inanasum gelmiyor
__________________________________ |
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
vay anasını
gezegende bile rahat yok |
|
|